Nijedna Noć veštica nije iznedrila toliko sjajnih kostima kao što je to bio slučaj ove godine. Slavni su očigledno bili više nego inspirisani, međutim, pojedinci su se, poput Megan Foks, ipak malko zaneli. 

Da, ona je definitivno jedna od najzgodnijih žena sveta, i da, čak i da obuče džak pristajao bi joj savršeno, no, od kako je uplovila  vezu sa Mašin Gan Kelijem, glumicu više viđamo golu nego obučenu. Čini se da svakim novim izdanjem pokušava da što više šokira javnost, ali ono što je priredila paparacima nakon sinoćne žurke, malo ko je mogao da očekuje.

Megan i Mašin pojavili su se maskirani kao Link i Zelda, likovi iz popularne Nintendo igrice. Iako se isprva činilo da je ovo jedno od njihovih najpristojnijih izdanja, sve se promenilo kada je Megan zakoračila, a njeno međunožje "sevnulo" u krupnom planu.

Megan Foks pojavila se na zabavi bez veša.
ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glumica ispod kostima nije nosila veš, ali se nije ni preterano oprerećivala što svi mogu da vide bukvalno sve. Naravno, od momenta kada su fotografije preplavile mreže, ljudi nisu prestajali da komentarišu.

"Dobro Megan, shvatamo zgodna si, ali pobogu, zašto ovo", "Nije higijenski ne nositi veš, pogotovo po ovim raskalašnim žurkama", "Mašin bukvalno shvatio zadatak da oplodi Megan", "Ja ovo ne mogu da gledam. U šta se ova žena pretvorila", "Pobogu, majka si. Ionako tidecu maltretiraju u školi, sada će svi da dele fotografije tvoje vagine", "Glumiš klinku i kao, super si. Odvratno"... samo je delić onoga što se moglo pročitati na mrežama.

Mnogi u govorili da je glumica ovim ipak otišla predaleko, te da uopšte ne razmišlja o svojoj deci, a Megan se, kao ni do sada nije oglašavala. Ona živi život punim plućima i očigledno ne haje ni za koga i nizašta osim za sebe. 

Šta vi kažete, da li vam je ovako nešto u redu, ili je ipak prešla granice ovakvim kostimom?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!