Megan Foks i Mašin Gan Keli snimljeni su u Milanu tokom odlaska u restoran, a mnogima je za oko zapao nov dekolte lepe glumice. i Machine Gun Kelly viđeni su u Milanu u jednom restoranu.

Naime, slavna glumica nosila je dekoltiranu zelenu usku majicu koja je naglasila njene grudi, što je 'dolilo ulje' na spekulacije da je ponovo povećala grudi.

Podsetimo, Megan od početka godine izgleda vidno drugačije, a na društvenim mrežama mogu se naći brojni komentari njenih obožavatelja koji smatraju da se uništila operacijama i kritikuju je zbog plastičnog izgleda. A da je povećala grudi, mnogi sumnjaju jer se prethodnih nekoliko nedelja retko pojavljivala u javnosti, te su obožavatleji zaključili da se oporavljala od hiruškog zahvata.

Šta je istina, zna samo ona, ali ono što je i više nego očigledno jeste da je Megan svoj mladalački izgled očuvala raznim korekcijama na licu.

Stare fotografije najbolji su dokaz njene transformacije, a uprkos činjenici da Megan ima samo 35 godina, lice joj je praktično 'mumificirano'.

Tako je plastični hirurg je za portal 'Be Trendsetter' analizirao Meganino lice i kasnije objavio spisak svih estetskih korekcija koje je napravila od početka karijere. Tvrdi da je zategla čelo, podigla jagodice, kao i da je uz pomoć botoksa 'ispeglala' svaku boru na licu. Takođe je smanjila nos, povećala grudi i usta.

megan je imala niz intervencija na licu
Profimedia 

Iako Megan nije potvrdila ni jednu operaciju, budimo realni, ko ih uopšte priznaje? Paparaci su je više puta uhvatili i kako odlazi s jednog medicinskog tretmana - povećanja usana. Megan nije mogla da prestane da dira svoje usne, a grimasama koje je radila jasno je dala do znanja da je nešto 'popravljala'.

šuška se da je megan povećala grudi
Maciel / NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Razlog njezm preteranim operacijama mogla bi biti i telesna dismorfija od koje glumica pati, a to je tek nedavno otkrila u javnosti. Reč je o mentalnom poremećaju koji pogađa i muškarce i žene. Megan do sada o tome nije javno govorila, ali je za britanski 'GQ' potvrdila da ima ovaj poremećaj i objasnila kako to utiče na nju.

"Da, imam fizičku dismorfiju. Imam puno ukorenjenih nesigurnosti. Možemo pogledati nekoga i pomisliti 'ova osoba je tako lepa, njen život je sigurno lagan'. A te osobe verovatno ne misle tako o sebi", objasnila je.

Glumica nije htela detaljno da otkriva koji su njeni simptomi, a fizičku dismorfiju karakterizuje opsesivna, neutemeljena briga o manama kada je u pitanju fizički izgled. Telesna dismorfija ozbiljan je psihički poremećaj koji karakterizuje doživljaj bolesne osobe da su joj delovi tela deformisani, neprivlačni, ružni, čak i odvratni, dok je nedostatak o kojem govori zapravo jedva vidljiv ili čak ne postoji.

Kako je Megan izgledala pre, a kako nakon brojnih estetskih korekcija, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Shutterstock, Profimedia Glumica pre i posle operacija


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!