Bijonse je proslavila 41. rođendan, a tim povodom oganizovala je glamruoznu žurku sa verovatno najpoznatijim facama Holivuda. Naime, na njenoj zabavi u luskuznoj vili na Bel Eru okupile su se holivudske zvezde. Da bi veče bilo nezaboravno, dress code je bio inspirisan Roller Disco-om – vraćajući nas u „ekstravaganciju“ kul 70-ih.

Iako su se na zabavi pojavile neke od dama sa A liste, poput Bele Hadid, Kim i Kloi Kardašijan, Adel i drugih, Megan Foks prikovala je sve poglede na sebe.

Ona se pojavila u društvu svog verenika muzičara Mašin Gan Kelija u svetlucavom grudnjaku i šortsu, poštujući zadati dress code.

Svemu je dodala duge bele grejače i šljokičave cipele na platformu, te je izgledala poput disco kugle koja je bila obavezan detalj u klubovima tokom 70-ih godina.

Megan Foks i Mašin Gan Keli na Bijonsinom rođendanu.
Maciel / NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ekscentrično šljokičavo izdanje svakako ju je izdvojilo u moru drugih lepotica, ali ono čime je rešila da razoruža sve zvanice bio je dekolte sa kog mnogi nisu mogli da skinu pogled.

Iako su se mnogi pitali kako je moguće da je holivudski par pozvan uopšte na Bijonsinu rođendansku žurku, pošto par ranije nije viđen zajedno sa pevačicom, jedno je sigurno - „shvatili su zadatak“ koji propisuje kodeksa oblačenja i s razlogom postali glavna tema sa gala proslave.

printscreen/instagram, pritnscreen/instagram Megan Foks ludo je zaljubljena u problematičnog repera Mašin Gan Kelija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!