Javna pojavljivanja Megan Foks i Mašin Gan Kelija ispraćena su velikim medijskim interesom, a kako i ne bi kada od samih početaka mnogi nisu shvataili kako je ovaj par završio zajedno.

Ali, bez obzira na sve komentare, oni i dalje uživaju u ljubavi, a ovoga su se puta zajedno pojavili na premijeri filma "Good Morning" u Los Anđelesu. I iako je glumica u poslednje vjeme često viđena u kombinacijama koje su ocenjene kao modni promašaji, ovaj put je izgledala kao prava diva.

Na crvenom tepihu pozirala je u ružičastoj, šljokičastoj haljini s dubokim prorezom na levoj nozi ali i dubokim dekolteom koji je istakao njeno bujno poprsje. Uz to je nosila i nude platforme, dok je kosu blago zalizala. Ipak, moramo priznati da je u licu izgledala kao voštana figura, ali nije tajna da je Megan svoje lice poverila hirurgu.

Megan Foks na događaju sa verenikom Mašinom Ganom Kelijem
John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Iako je oduvek bila pojam lepote i seksepila, ni to joj nije bilo dovoljno pa su mnogi primetili da je počela da preteruje, te da je uništila svoje lepo lice.

Mnogi smatraju da je glumica nekoliko puta operisala nos, da je povećala usne kao i da je podizala jagodice na licu. Takođe je radila grudi i ubrizgavala botoks nebrojeno puta.

Jedan od poznatih plastičnih hirurga u Holivudu za američki magazin "Stars" objasnio je šta se tačno dogodilo sa njenim licem.

“Svake godine izgleda drugačije. Nema sumnje da je zetezala čelo, podizala jagodice i pokušala da pegla svaku boru koja se javila na njenom licu” , izjavio je on.

Pre nekoliko meseci Megan je otkrila da pati od telesne dismorfije, mentalnog poremećaja koji karakterizuje doživljaj bolesne osobe da su joj delovi tela deformisani, neprivlačni, ružni, čak i odvratni, dok je nedostatak o kojem govori zapravo jedva vidljiv ili čak ne postoji.

Mnogi su komentarisali voštano lice Megan Foks
John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Da, imam fizičku dismorfiju. Imam puno ukorenjenih nesigurnosti. Možemo pogledati nekoga i pomisliti "ova osoba je tako lepa, njen život je sigurno lagan". A te osobe verovatno ne misle tako o sebi", objasnila je jednom.

Ove osobe često upoređuju svoj izgled s izgledom drugih, proveravaju svoj izgled u ogledalu, traže od drugih razuveravanje o tome kako izgledaju, a s druge strane inistiraju na ružnoći svog izgleda.

Kada se uporede slike pre i posle očigledne su promene na licu Megan Foks
Profimedia 

Drugi pak odlaze na dijete, koriste razne kozmetičke proizvode ili odlaze na plastične operacije.

I dok je Megan apsolutno blistala na crvenom tepihu, njen izabranik pojavio se u svilenkastom ružičastom odelu s motivima ruža. Iako su i ovoga puta bili u potpunosti modno neusklađeni jer je Mašinov modni izrižaj daleko je od prefinjenog, izgledali su srećni zajedno pozirajući zaljubljeno. Koliko se Megan promenila i kako je nekada izgledala pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia, Tina Paul / Camerapress / Profimedia Slavna glumica nekad i sad


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!