Glumica Megan Foks u braku sa glumcem Brjaanom Ostinom Grinom dobila je tri sina. Glumica je nedavno dala intervju za britnske medije kada se rasplakala dok je pričala kako njenog najstarijeg sina Nou zlostavljaju u školi zbog toga što voli da nosi haljine.

Megan je javno pričala da podržava svoje sinove u nameri da nose suknje,  te da je prilično otvorenog i liberalnog stava prema njihovim odlukama uprkos tome što su još uvek mališani.

Ipak, Megan je sada rekla da joj se srce slama okrutnost dece s kojima njen sin ide u školu.

- Imam dete koje pati. Jako se brinem zbog toga, volela bih da čovečanstvo nije takvo. Još kad je imao samo dve godine, haljine su mu bile draže od pantalona, rekla je Megan Foks o devetogodišnjem sinu za "Glamour UK".

Sin Megan Foks nosi suknje i haljine
Profimedia 

Ona, kako kaže, izbor odeće kod svog sina vidi kao njegov način da se izrazi. Glumica je dodala i da je čitala mnogo knjiga na temu rodnog identiteta, među kojima su i knjige koje su napisali transrodni ljudi.

Megan podržava svoje sinove u želji da nose suknje
IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Neke od knjiga poručuju da možete biti dečak i nositi haljinu. Možete se izraziti kroz svoju odeću kako god želite. To čak ne mora imati nikakve veze s vašom seksualnošću, rekla je Megan.

Megan se rasplakala dok je pričala kako deca maltretiraju njenog sina jer nosi suknje
Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Foks kaže i da je godinama radila na tome da podstakne Nou i njegovu braću, Džornija i Bodija, da prihvate ono što jesu. Nažalost, drugi ljudi su ti koji imaju problema sa ličnim izborima njenog sina.

Istakla je da joj činjenica da zbog posla mora puno da putuje i ostavlja sina slama srce.

- Volela bih da mogu da ih povedem sa sobom, to bi olakšalo stvari. Teško mi je, ne samo zbog pritiska društva, nego i zato što sam odvojena od njih. Oni su moj DNK, dodala je.

Megan ima tri sina s bivšim suprugom Brajanom Ostinom Grinom. U januaru ju je njen dečko Mašin Gan Keli zaprosio, a a mnoge su iznenadili kada su otkrili da su nakon veridbe popili krv jedno drugog.

megan foks i mašin gan keli verili su se u januaru
pritnscreen/instagram 


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!