Megan Foks je nedavno rekla da ona i njen verenik Mašin Gan Keli konzumiraju krv jedno drugom u ritualne svrhe. Ova izjava mnoge je šokirala, a glumica je prozvana satanistom.

Mnogi njeni fanovi razočarani su transformacijom koju ljpotica iz Transformersa prolazi nakon što je započela vezu sa Mašinom, a sada je objasnila o čemu se zapravo radi i kako izgleda to ritualno ispijanje krvi.

"Dakle, pretpostavljam da nas ljudi zamišljaju s peharima krvi, kao glumce u "Igri prestola" kada pijemo krv jedno drugom", rekla je Megan za Glamour UK i dodala:

"Ne radi se samo o nekoliko kapi. Ali da, povremeno konzumiramo krv jedno drugom, ali samo u ritualne svrhe".

megan foks i mašin gan keli verili su se početkom godine
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Slavna glumica početkom godine na Instagramu je otkrila da su ona i njen verenik pili krv jedno drugom kako bi obeležili veridbu. Megan je izjavila kako želi d abude oprezna tokom kavih ritualan, dok je njen partner uglavnom nesmotreniji.

"Prolijemo nekoliko kapi krvi i to popijemo", rekla je i dodala:

"Ne, on je mnogo nasumičniji, užurbaniji i haotičniji, zaista je spreman da razbijenim staklom poseče prst i kaže: "Uzmi mi dušu"". Na pitanje da li je Mašin posekao prste, Megan je objasnila da se to nije dogodilo i pojasnila prakse koje primenjuju.

megan i mašin šokiraju javnost svojim ponašanjem
pritnscreen/instagram 

"Čitam tarot karte i bavim se astrologijom, radim sve te metafizičke prakse i meditacije. I radim rituale tokom mladog i punog Meseca. I tako, kada ja to radim, to koristimo s razlogom", rekla je Megan Foks koja ponašanjem sa svojim verenikom često šokira javnost. 

Mašin Gan Keli ponosno oko vrata nosi bočicu s krvlju svoje verenice, baš kao što je to nekada radio bivši par Anđelina Džoli i Bili Bob Tornton.

Print Screen / Instagram, Broadimage / SplashNews.com / Splash / Profimedia Slavni par ne prestaje da privlači pažnju

Podsetimo, Megan Foks koja sa bivšim suprugom Brajanom Ostinom Grinom ima troje dece po prvi put je spomenula konzumaciju krvi u svojoj objavi veridbe početkom ove godine.

"Kao u svakom životu pre ovog i kao u svakom životu koji će uslediti, rekla sam da... i onda smo jednom dugom popili krv", nsapila je ona tada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!