Brajan Ostin Grin i Megan Foks nekada su bili it par Holivuda. Proveli su 10 godina zajedno, dobili troje dece, a onda je, kao grom iz vedra neba, glumica objavila da se razvodi. Svi su ostali u potpunom šoku, s obzirom da su važili za skladni par, a najviše je bio iznenađen sam Grin koji je sve saznao iz medija. 

Brajan Ostin Grin i Megan Foks razveli su se nakon 10 godina.
Shutterstock 

Usledilo je gadno jadno prepucavanje, a nekadašnja zvezda hit serije "Beverly Hills, 90210" bio je glavni "negativac". Međutim, haos se ubrzo smirio, a i Megan i Brajan pronašli su nove ljubavi. Glumica je uplovila u vezu sa problematičnim muzičarem Mašin Gan Kelijem, sa kojim ne prestaje da ređa skandale, dok Grin danas ima porodičnu idilu sa plesačicom Šarnom Burgles sa kojom je nedavno dobio i prvo zajedničko dete.

Par se retko odvaja, i ne prežu od toga da emocije ispoljavaju i u javnosti, naravno, ne na način na koji to rade Mašin i Megan, koji su često nalik tinejdžerima.

Tako je Megan u više navrata pričala javno o njihovom se*sualnom životu, ističući situacije kada bi Mašin, primera radi, pocepao stvari u kojima je, iako su dizajnerske i pozajmljene za neki događaj.

Megan Foks šokirala je sve vezom sa Mašin Gan Kelijem.
John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Isto tako, u javnosti bi se pojavljivali u više nego problematičnim autifitima, kao nedavno, kada na maskenbalu nije nosila veš. Na sve to, Mašin je Megan verio prstenom koji bukvalno nanosi povredu koži kada proba da ga skine, što su mnogi osudili. 

Megan Foks verena je za Mašin Gana.
printscreen/instagram 

Od početka veze malo-malo su osuđeni od javnosti zbog toga kako se ponašaju, a vrhunac je bio i kada su javno priznali da koriste halucinogene droge. Na sve to, Keli svojim postupcima ne olakšava svojoj dragoj, te je nedavno na koncertu razbio čašu u glavu, a jednom prilikom je, u želji da je inpresionira, zabio nož u ruku. 

Megan Foks ima turbulentnu vezu sa Mašinom.
Profimedia 

Poslednje u nizu čime su skandalizovali javnost bilo je malo nakon što je izjavila da je "ili ubije, ili da joj napravi dete", nakon čega su pozirali u oskudnom kostimu i svešteničkoj odori, a glumica je pred njim klečala polugola uz reči "Nedeljom idemo da se pričestimo", što je izazvalo haos na mrežama.

Za to vreme, njen bivši suprug živi potpuno drugačijim životom. Našao je sreću kraj plesačice Šarne, a vezu su obelodanili 2021. godine. Sinovi koje je dobio sa Megan često se mogu videti kod njega, a da dečacima prija okruženje dalo se i naslutiti po Brajanovoj izjavi da u njegovoj kući vladaju "drugačija moralna pravila". 

Čak i na njegovom Instagramu vladaju porodične fotografije za razliku od Megan. Inače, zanimljivo je da sva trojica sinova koje je dobio sa glumicom navodno žele da postanu devojčice, zbog čega su bili i žrtve vršnjačkog nasilja.

Sinovi Megan Foks žele da budu devojčice.
Profimedia 

Kako su brojni izvori potvrdili, kada je reč o deci i Megan i Brajan se svim silama trude da ih zaštite od svega i daju im slobodu da biraju šta žele da postanu. 

Megan Foks i Brajan imaju dobar odnos zbog sinova.
IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

 p>Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!