Bivši muž Megan Foks, glumac Brajan Ostin je već neko vreme sa plesačicom Šarnom Berdžes sa kojom je potvrdio vezu samo pet meseci nakon što je glumac potvrdio da se razveo od bivše supruge.

Iako je uspeo da se sa Megan Foks razvede na civilizovan način, postojala su brojna peckanja sa obe strane bivših supružnika, a mnogi smatraju da ga je Megan javno ponizila ulaskom u vezu sa Mašinom Gan Kelijem.

Inače, ni Megan ni Brajan nisu čekali da se zvanično razvedu, da bi pronašli novu ljubav.

Iako su, pre plesačice, Ostina povezivali sa starletom Kortni Stoden, kao i sa lepoticom Tinom Luiz koja je vlasnica jednog restorana u Los Anđelesu, Brajanovo srce je osvojila Šaran Berdžes.

Trudna devojka bivšeg muža Megan Foks, Brajana Ostina.
LEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovaj par, paparaci su uhvatili prvi put prošle godine na Havajima, a onda i ove, kada su fotografi uslikali Šarnin trudnički stomak. Ako je sudeći po fotografijama, 35-godišnja lepotica iz Australije se dobro zabavlja sa partnerom na plaži.

Par je uslikan kako se sve vreme smeje, grli i ljubi, a tom prilikom plava lepotica je nosila beli kupaći glavu.

Šarna Berdžes čeka dete sa Brajanom Ostinom, bivšim mužem Megan Foks.
LEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Za razliku od drugih žena sa kojima se glumac viđao u pre nje, Brajanova sadašnja devojka deluje dosta prirodnije.

Podsetimo, Megan i Brajan su se venčali 2010. pre nego što su se zvanično rastali 2021. godine, a iz braka imaju troje dece, a iz veze pre Megan ima 19-godišnjeg sina.

Megan Foks i Brajan Ostin Grin su pronašli nove ljubavi pre zvaničnog razvoda.
Shutterstock 

Dakle, Brajan Ostin ostvariće se kao otac po peti put.

Ove uzbudljive vesti o Šarninoj trudoći stižu nakon Meganine veridbe i pristanka bivših partnera na zajedničko starateljstvo nad njihova tri sina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!