Nije tajna da je  Ben Aflek najveća ljubav Dženifer Lopez, ali to, kako stvari stoje, ne znači da mu bezrezervno veruje. Zapravo, čini se da u njihovom odnosu i te kako s vremena na vreme dolazi do različitih "provera", što su mnogi mogli da vide i nakon premijere njenog filma "Shotgun Wedding", kada je jedan snimak procurio na mreže i otkrio pravu prirodu njihovog odnosa.

Naime, dugo kruži priča da Džej Lo u svakom odnosu ima određena "pravila", koja su i nastala nakon što su joj bivši partneri slomili srce.

Dženifer Lopez ima pravila u vezi.
RMLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tako mora da ima pristup mobilnom telefonu 24/7, na letu ne smeju da budu ženske stjuardese (Mark Entoni ju je prevario sa stjuardesama), ali nema ni alkohola. Ovo pravilo odnosilo se na njenog bivšeg verenika Aleksa Rodrigeza, a sada i na Afleka. Zapravo, slobodno možemo reći, pogotovo na Afleka, jer je poznato da je u prošlosti imao ogromne probleme upravo zbog alkoholizma.

Ben aflek imao je problem sa alkoholom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Čak ga je i njegova bivša supruga Dženifer Aniston vodila u nekoliko navrata na rehabilitaciju, a i Lopezova se trudi, po svemu sudeći, da do recidiva ne dođe. Kako se da videti na snimku, koji je viralan na mrežama, Ben se u jednom trenutku pravdao Dženifer da nije konzumirao ništa alkoholno.

On je mahao rukama pokušavajući da joj dokaže da govori istinu, međutim, to nije zadovoljilo Dženifer koja je potom uzela to isto piće kako bi se uverila da u njemu nema alkohola. Za sve to vreme "streljala" ga je pogledom, a brojni korisnici su se šalili "da pogled može da ubije, Ben bi odavno bio pokojni". 

Dženifer je strogo gledala Bena.
Instagram 

Doduše, nije tačno poznato šta je Ben rekao Dženifer, ali jedno je sigurno - ne bismo voleli da smo bili u njegovoj koži nakon ovakvog pogleda njegove supruge.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!