Ćerka Dženifer Lopez dugo se nije mogla videti u javnosti. Odavno je poznato da devojčica nije preterani fan paparaca, zbog čega se neretko može videti sa slušalicama na ušima, kako ne bi čula uporna dobacivanja. Takođe, primetno je i da je svaki put imala smrknut izraz lica kada je sa majkom, što se ponovo pripisivalo ogromnoj pažnji koja je neizbežna kada ste ćerka Dženifer Lopez. 

Eme se nikad ne smeje sa majkom.
BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia 

No, sve ono što joj smeta kada je sa Džej Lo, čini se da je ne dotiče kada je sa Benom. Takođe, i Aflek kojeg je pevačica gotovo puškom terala da se nasmeje na nekim događajima, sada nije skidao osmeh sa lica kada je sa njenom ćerkom. 

Ni Ben Aflek nema osmeh kad je sa Dženifer.
Image Press Agency / ddp USA / Profimedia 

Naime, Aflek i Eme uslikani su u šopingu, a tinejdžerka i njen očuh sjajno su se zabavljali. Njih dvoje su uživali u zajedničkom vremenu, ne obraćajući pažnju ni na paparace, ni na radoznale poglede očevidaca. Ben se izmotavao i bio vrlo zabavan, a Eme je očigledno to prijalo. 

Eme i Ben uslikani su prilikom šopinga.
LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovakvi prizori obuševili su ljude, koji nisu prestajali da ređaju komplimente na račun glumca koji je prava očinska figura deci njegove supruge. 

Ema i Aflek su se sjajno zabavljali.
LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, poznato je da Eme od samog starta sa Benom ima sjajan odnos, što nije bio slučaj sa Maksom koji je sa glumcem ipak u početku bio na "ratnoj nozi". 

Podsetimo, za Eme se već neko vreme priča da je transrodna, no ni pevačica ni sama tinejdžerka to nisu potvrdili. Jedina potvrda koju je javnost dobila bilo je to da je devojčica zapravo nebinarna, te joj se pevačica obraća sa "oni", umesto sa "ona".

Dženifer lopez vršila je pritisak na eme.
ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Za ovo su mnogi okrivili upravo Lopezovu jer je poznata kao neko sa vojničkom disciplinom, ali i kao neko ko se veoma provokativno oblači celog života, što je mogao da bude pritisak na njenu ćerku da mora da krene majčinim stopama i da izgleda na određeni način, a koliko se promenila za sve ove godine, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

printscreen/instagram, printscreen/youtube Ema Maribel, ćerka Dženifer Lopez

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Bonus video:

SRBIN KOJI JE ODUŠEVIO DŽENIFER LOPEZ! Pojavio se u njenom spotu, a JEDNA STVAR ŠOKIRALA je sve! (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija