ĆerkuDženifer Lopez dugo nije bilo moguže videti u javnosti od kako je nastupala sa slavnom majkom pre nekoliko meseci, kada ju je latino diva i zvanično nazvala rodno neutralnom zamenicom "oni", čime je potvrdila šuškanja da njena mezimica možda nije transrodna kako se pričalo, ali da defintivno jeste nebinarna osoba.

Nažalost, pritisak javnosti čini se da je nakon svega bio još teži i gori, što je rezultiralo time da se Eme nigde ne pojavljuje, a ukoliko to i učini, ne mrda bez slušalica, kako bi izbegla ružne komentare, kako ljudi, tako i paparaca.

Nakon nekoliko meseci, sada su je paparaci uslikali prvi put i to u šopingu povodom "Noći veštica" sa Džej Lo i Benom Aflekom. Oni su viđeni u Zapadnom Holivudu u jednoj radnji koja prodaje kaubojsku obuću i dodatke, a vlasnik je na kratko zatvorio prodavnicu kako bi mogli da kupuju na miru.

Kao i do sada, Ben se posebno trudio da Eme kupovina bude zabavna i prijatna i mezimicu latino dive je sve vreme grlio i zasmejavao je. Međutim, kada su krenuli nazad ka automobilu, inače uvek vesela devojčica sada je pognula glavu kraj paparaca, što ranije nije bio slučaj.

Eme Maribel pognula je glavu dok su išli ka automobilu.
LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Činilo se kao da jedva čeka da uđe u automobil, što ne čudi ako se uzmu u obzir užasni komentari koje ova tinejdžerka dobija na svakodnevnom nivou. Počev od toga da je "ružna", "da ne liči na majku", pa sve do toga da je "zaljubljena u Benovu ćerku"... brojni pojedinci kao da zaboravljaju da je osoba koju komentarišu pre svega dete i to od samo 13 godina. 

Eme Maribel našla se na meti užasnih komentara.
Agence / Bestimage / Profimedia 

Iako je do sada postigla više nego što neko učini za čitav život, čini se da je javnosti i dalje više stalo do fizičkog izgleda, te smo sigurni da nikome ne bi bilo svejedno da vam, samo zato što ne izgledate onako kako se to od vas očekuje, poručuju: "birajte s kim pravite decu, da ne prođete kao Džej Lo".

Činjenica je da nije lako biti dete poznatih roditelja, pogotovo kada je vaša mama jedna od najpoznatijih pevačica i glumica sveta, koju paparaci prate u stopu, ali čini se da drugi blizanac Dženifer Lopez, sin Maksimilijan nikada nije bio u takvom fokusu javnosti kao Eme, a koliko se promenila za sve ove godine, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, GMD / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek sa porodicama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!