Eme Maribel Munjiz, ćerka Dženifer Lopez i Marka Entonija možda ima samo 14 godina, ali  i te kako puni stupce svetskih medija. Iako se krije od javnosti, čini se da sve zanima svaki njen potez, pogotovo od kako se saznalo da je rodno neutralna.

Naime, Džej Lo je pre nekoliko meseci nastupala sa ćerkom na jednom humanitarnom događaju u Los Anđelesu na stadionu Dodžers kada se javno Eme obratila sa rodno neutralnom zamenicom "oni". 

‘Stalno ih zovem da pevaju sa mnom, ali oni ne žele. Ovo je zato jako posebna prilika. Oni su jako, jako zauzeti. Imaju posla. I skupi su. Košta me kad oni izađu na binu’, našalila se Dženifer.

Za Eme se dugo nagađalo da želi da postane dečak, a u poslednje vreme primetna je ogromna promena kada je reč o njenom izgledu. Iako je i ranije nosila mahom "muške" komade, sada tinejdžerku često brkaju i sa Maksom, njenim bratom blizancem jer izgleda potpuno drugačije nego pre nekoliko meseci.

Ema Maribel munjiz danas izgleda daleko drugačije neg opre.
Agence / Bestimage / Profimedia 

Međutim, sada su se zaređale i nove teorije koje se tiču njenog odnosa sa Aflekovom ćerkom Serafinom. Naime, devojčice su praktično nerazdvojne, a izvori bliski novopečenom bračnom paru tvrde da kada su zajedno ne izlaze iz sobe. Takođe, primetno je i da je Serfina promenila stil oblačenja, te za to mnogi "krive" upravo Eme. 

Još jedna stvar nikome nije promakla, a to je da se ćerka Lopezove retko smeje u javnosti, osim kada je sa Serafinom. Pojedini komentari na mrežama otišli su toliko daleko da se praktično insinuira da je Eme zaljubljena u ćerku Bena Afleka, te da je zbunjena novonastalom situacijom.

Sve je iznenadilo i to što se tinejdžerke često grle, te ne puštaju ruke, a dok su u restoranima gde nema paparaca, konstantno šuškaju i "domunđavaju se".

"Normalno je da deca u tim godinama eksperimentišu. Eme nije sigurna šta oseća, osim da joj je sa Serafinom lepo i da joj prija više nego ijedna osoba na svetu", rekao je jedan izvor.

Ipak, čini se da pre posredi da je u pitanju blisko prijateljstvo, a stiče se utisak i da je Serafina ogromna podrška Eme, te da je podržava kako stilom oblačenja tako i time što je često uz nju, a da li ih zaista veže nešto više, jedino može da pokaže vreme. Do tada pogledajte kako se Eme Maribel promenila za sve ove godine u galeriji u nastavku teksta:

printscreen/instagram, printscreen/youtube Ema Maribel, ćerka Dženifer Lopez

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!