Desetogodišnji sin Bena Afleka - Semjuel Garner našao se u "nebranom grožđu" kada je slučajno iznajmljenim skupocenim Lamborginijem krenuo u rikverc i udario automobil koji se nalazio iza njih.

Naime, Ben i Džej Lo, otišli juče sa glumčevim sinom otišli su tokom jučerašnjeg dana do "777 Ekotics", kompanije za iznajmljivanje luksuznih automobila u Los Anđelesu. Razgledali su vozila kada je Ben pustio Semjuela da uskoči na vozačko sedište žutog Lamborginija.

Nije poznato da li je mališan upalio automobil, ili je to uradio neko drugi, ali automobil je naglo krenuo u rikverc i udario u drugi automobil nanevši štetu na točku i braniku tog vozila. Srećom, nije bilo povređenih, a pričinjena je manja materijalna šteta.

Dečak se doduše veoma uplašio i odmah dotrčao do oca, a fotografije sa lica mesta pokazale su besnog Bena koji se, kako se pretpostavljalo, raspravljao sa radnicima salona.

Ipak, kako pišu strani mediji, Ben je dozvolio sinu da uđe u automobil i da ga "vozi", a sve to gledala je Džej Lo bez reči.

Bena su inače i ranije kritikovali zbog toga što je 15-godišnjoj ćerki dozvolio da vozi, a sa njom su u kolima bili i njegovih drugo dvoje dece. Probna vozačka se dobija sa 16 godina, a i tad nije preporučljivo da se seda za volan zbog sve većeg broja saobraćajnih nesreća. Benova ćerka aktivno pohađa časove vožnje, a iako je u nekim državama Amerike dozvoljeno voziti već sa 14 (kao što je slučaj u Arkanzasu, na Aljasci i u Severnoj i Južnoj Dakoti), u Kaliforniji je to zakonom kažnjivo.

Vajolet Aflek vozila je auto iako nema dozvolu.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Da sve bude još gore, glumac je, po rečima očevidaca bio veoma ponosan na svoju ćerku, a još jedan od problema bio je i taj što je Vajolet nosila papuče i to sa platformom, što nije dozvoljeno tokom vožnje.

Zbog svega su se usijale mreže, a glumca nisu štedeli rečima:

"Neodgovoran si otac, ugrozio si i nju i druge", "Zašto zakon nije isti za sve? Drugi bi na njegovom mestu bio uhapšen", "Em ima 15 godina, em vozi u papučama... ovo je nedopustivo", "Zovite socijalnu službu", "Sramno", "Razumem da hoćeš da budeš kul tata, oli ovo se ne radi"...

Ben Aflek bio je na meti kritika jer je deci dao da voze automobil.
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nakon nezgode sa sinom, mnogi se sada pitaju šta još treba da se desi da bi glumac shvatio da određene stvari ne treba da radi samo da bi "bio kul", već "da prihvati da im je otac, a ne drug".

Ben očigledno nakon prve situacije kada je žestoko osuđen na mrežama nije "naučio lekciju", te se mnogi nadaju da je konačno shvatio da deci nije, čak ni u šali, mesto za volanom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!