Dženifer Lopez i Ben Aflek već duže vreme su jedan od omiljenih parova u Holivudu. Njihovo pomirenje 18 godina nakon raskida oduševilo je fanove, a ove dve, ionako planetarno popularne zvezde, trenutno su popularnije nego ikada i ne mogu izbeći paparace koji ih prate u stopu, posebno nakon šuškanja da su se venčali u tajnosti.

Ovih dana Džej Lo je snimljena kako s ćerkom Emom, koju je dobila u braku s pevačem Markom Entonijem,posećuje Bena na setu, a posebnu pažnju privuklo je ponašanje glumca prema 14 godišnjoj devojčici. Naime, na jednoj se fotografiji vidi kako je devojčicu očinski zagrlio.

Da mladoj Emi treba zagrljaja i nežnosti verovatno ne treba sumnjati nakon brojnih ružnih komentara s kojima se morala nositi već od najranije dobi, a koji se odnose na njen dečački izgled.

ben aflek grli emu, ćerku džej lo
LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Emu su često prozivali na društvenim mrežama jer ne izgleda kao kopija svoje slavne majke koja se s vremenom nametnula i kao modna ikona. Devojčica, sudeći po fotografijama, umesto ženstvenih haljina preferira široku mušku odeću i sportski stil.

Za Emu se neko vreme šuška da je transrodna i da želi promeni pol, a na tu temu Dženifer je po prvi put progovorila na svom koncertu.

džej lo sa ćerkom emom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Džej Lo je napravila nešto što ranije nije te je, dok je govorila o ćerki, koristila rodno neutralnu zamenicu ‘they’ odnosno ‘oni’.

‘Stalno ih zovem da pevaju sa mnom, ali oni ne žele. Ovo je zato jako posebna prilika. Oni su jako, jako zauzeti. Imaju posla. I skupi su. Košta me kad oni izađu na binu’, našalila se Dženifer.

dženifer lopez otkrila je da je njena ćerka transrodna
Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

‘Ali, vredni su svakog novčića jer su moj najdraži partner za duet ikada’, dodala je. Nakon toga su njih dve otpevale pesmu ‘A Thousand Years’.

Ema je i prilikom ovog nastupa ostala verna svome stilu pa je na pozornicu izašla u širokom ružičastom kompletu, a u rukama je držala mikrofon u duginim bojama.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, GMD / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek sa porodicama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!