Kako strani mediji prenose, latino diva Dženifer Lopez navodno se udala za holivudskog glumca Bena Afleka.

Slavni par koji je obnovio vezu nakon gotovo 20 godina, a nakon godinu dana se i verio, sada su i venčali, a izabrali su bajkovitu lokaciju skrivenu od radoznalih pogleda i pažnje medija.

U pitanju je gotel Ric-Rejnolds okružen bujnim krošnjama drveća sa fantastičnim pogledom na jezero Okoni u državi Džordžiji.

Džej Lo se udala za Bena Afleka na tajnoj lokaciji.
Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Da je do ceremonije zaista došlo potvrdili su radnici hotela, koji su dodali da su svi, nevezano da li tu rade, ili su gosti na venčanju, morali da potpišu ugovor o poverljivosti. 

Fotografija sa ceremonije još uvek nema, ali se nagađa da ih je par prodao nekom magazinu, koji će ih ekskluzivno objaviti u narednih nekoliko dana. 

Takođe, nije poznata ni lista gostiju, ali se spominje da je među njima bio i bivši suprug latino dive - Mark Entoni sa kojim je dobila blizance, i sa kojim je i dan-danas u prijateljskim odnosima.

Na venčanju je navodno bio i Mark Entoni sa kojim je Džej Lo i dalje u sjajnim odnosima.
pritnscreen/instagram 

Mnogi su komentarisali da su "Benifer" ponovili "scenario" od pre skoro 20 godina, kada su obmanjivali medije kako bi u tajnosti održali venčanje. Tada su čak organizovali i statiste koji će glumiti Bena i Džej Lo, dok oni sudbnonosno "da" govore na drugoj lokaciji.

Dženifer Lopez i Ben Alek su navodno ponovili scenario od pre 20 godina.
Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nažalost, zbog prevelikog pritiska njihova veza je pukla samo 4 dana pred venčanje. Sada se govori da su ovog puta odradili celu priču do kraja, i to daleko bolje nego prvi put, a kako su se menjali kroz godine, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji ispod: 

Shutterstock Dženifer Lopez i Ben Aflek

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!