Slavni pjevač Marc Anthony zaprosio je svoju 30 godina mlađu djevojku, manekenku Nadiju Fereiru samo tri meseca nakon što se saznalo za njihovu vezu.

53-godišnji muzičar i 23-godišnja bivša Mis Universe svoju veridbu objavili ovog četvrtka na zabavi u jednom restoranu u Majamiju, a Nadija se na Instagramu pohvalila velikim dijamantskim prstenom.

Mark Entoni zaprosio je svoju devojku
Instagram 

Pre Nadije, Mark tri puta bio u braku. S manekenkom Dijanarom Tores venčao se 2000. godine i s njom dobio dva sina, Kristijana i Rajana, pre nego što su se razveli 2004.

Iste je godine počeo vezu s Dženifer Lopez s kojom se ubrzo i venčao, a s njom ima blizance Maksa i Emu. Par je 2011. objavio da se razvodi, a brak je okončan 2014. Ostali su u dobrim odnosima i zajedno odgajaju svoje dvoe dece.

Instagram Pevač zaprosio svoju partnerku

U novembru 2014. oženio je manekenku Šenon De Limu od koje se razveo dve godine kasnije.

Poslednja žena s kojom su ga povezivali pre nego što je potvrdio vezu s Nadjom bila je Madu Nikola s kojom se poljubio na crvenom tepihu Billboard Latin Music Awardsa prošle godine.

Pre Nadije, Mark je bio u vezi sa Madu Nikolom
Alberto E. Tamargo / ddp USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!