Odnos Bena Afleka i Dženifer Lopez više nego ikad je tema javnosti. U poslednje vreme stiče se utisak da stvari između njih nisu najbolje, počev od premijere njenog filma, kada je proveravala da li pije, preko dodele Gremija kada je glumac izgledao više nego nezainteresovano dok ga je Lopezova konstantno opominjala, pa sve do njegovog ponašanja pre nekoliko dana kada je besno zalupio vratima supruzi "u facu"

Njegovo ponašanje mnogi su pripisali tome što je bio izrevoltiran paparacima, ali ga ipak nisu zaobišli komentari da je "znao u šta ulazi kada se pomirio sa latino divom". Međutim, ništa od toga nije podiglo toliko prašine kao poslednje dešavanje sa crvenog tepiha, odnosno sa premijere njenog poslednjeg filma "The Mother".

Razlog je njihova "svađa", ili je barem tako izgledalo, sve dok se nisu oglasili čitači sa usana i rasvetleli celokupnu stvar. Naime, par koji je izgledao frustrirano i iznervirano, samo je raspravljao o pozama i pozicioniranju za fotografe na crvenom tepihu na događaju u Los Anđelesu.

Ekspert je rekao da je tokom sada viralne "svađe" Dženifer pitala Bena da li se njen dekolte "previše vidi", na šta joj je odgovorio da je "sve u redu".

Nakon što su konačno pronašli odgovarajuću zajedničku pozu, Aflek je izgleda rekao svojoj ženi da mu priđe bliže pre nego što joj se nagnuo na uvo i rekao: "Ne brini, dušo". Lopez je naizgled odgovorila: "Priđi mi bliže".

Nakon njihovih završenih fotografija, Aflek se okrenuo supruzi i rekao: "To smo mi, gotovo je" pre nego što ju je poljubio i pitao da li je dobro.

Lopez mu je odgovorila sa "Da", a zatim je obavestila Afleka da moraju da "zakorače tamo". Par je nastavio da razmenjuje nežnosti pred fotografima i izgledali su daleko raspoloženije u nastavku večeri, međutim, iako im ovakvo tumačenje situacije ide na ruku, ljudima nije promakao jedan detalj koji može da odgonetne razlog zašto se Aflek, prema mišljenju mnogih ponaša agresivno u poslednje vreme. 

Naime, ukoliko pogledate Benove fotografije u poslednje vreme primetno je crvenilo na njihovim obrazima koje je karakteristično, kako tvrde stručnjaci za one koji preteruju sa alkoholom. S obzirom da je Dženifer nedavno pokrenula svoj brend alkoholnih pića, mnogi veruju da je glumac ponovo počeo da pije. 

Ben Aflek je navodno ponovo počeo da pije.
Image Press Agency / ddp USA / Profimedia 

Kada se uporedi kako je izgledao pre samo nekoliko meseci, kada je njegovo lice bilo normalno, iznenadno crvenilo koje je izbijalo i pored šminke koju je imao na crvenom tepihu bilo je alarmantno. 

Ben Aflek izgledao je potpuno drugačije pre par meseci.
Alberto Terenghi/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Aflek je garant počeo ponovo da pije", "Pogledajte mu obraze, crveni su, takav je i moj teča koji je alkos", "On se vratio piću", "Nervozan je jer krizira bez alkohola"... samo je delić koji se mogao pročitati na mrežama. 

Ben Aflek se vratio starom poroku.
Profimedia 

Nije poznato da li je Ben ponovo počeo da pije, iako je u više navrata viđen sa čašom u ruci, niti je svoj problem komentarisao poslednjih godinu dana. Poslednji put kada je to učinio naišao je na osudu javnosti jer je za svoje probleme direktno optužio bivšu suprugu Dženifer Garner rekavši da je "pio jer je bio nesrećan sa njom", iako je upravo ona ta koja ga je svaki put vodila na rehabilitaciju, čak i nakon što su se razveli i nastavili dalje svoje živote. 

Da li je sada alkohol ponovo problem, nije poznato, ali je činjenica da je Ben nervozniji više nego ikada pre, te ostaje samo da se nadamo da se nije vratio starom poroku.

Bonus video:

Devojka koja je sedela pored Džej Lo i Bena Afleka TikTok/almostannna

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!