Dženifer Lopez i Ben Aflek od samog početka obnovljene veze dosta vremena provode zajedno kako sa njenom, tako i sa njegovom decom iz prethodnog braka. Zato i ne čudi što se čitava porodica pojavila na koncertu Aflekove ćerke Serafine (14) kako bi je podržali, međutim, na ovom događaju našli su se i oči u oči dve "suparnice" - Benova bivša Dženifer Garner i sadašnja Dženifer Lopez.

Sudeći po fotografijama koje su veoma brzo preplavile mreže, ni jedna ni druga strana nisu bile preterano oduševljene, ali su se "ispoštovale", prvenstveno zbog dece. 

Džej Lo su čak paparaci i uslikali kako se krije sa strane, izbegavajući po svaku cenu da sa Garnerovom provede više vremena na istom mestu.

Iako se poštuju, te navodno među njima nema "zle krvi", pojedini izvori tvrde da Garnerova nikada nije oprostila Lopezovoj što je držala Benovu stranu kada ju je gnusno vređao. Podsetimo, 2021. godine Ben je dao sramotan intervju u kojem je isprozivao bivšu suprugu i na neki način je optužio da je ona bila razlog što pije, a ljudi su mahom komentarisali da je sramno da tako javno spušta nekog ko je majka njegove dece i ko je za njega bio tu, čak i nakon razvoda.

ben aflek navodno je pio zbog bivše žene.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U prilog tvrdnjama pojavile su se fotografije nastale par godina nakon što su stavili tačku na brak, gde ga na rehabilitaciju vozi niko drugi do njegova bivša supruga, glumica Dženifer Garner.

"Sigurno bih još uvek pio. Ona je jedan od razloga što sam i počeo da pijem... jer sam se osećao zarobljenim", rekao je Aflek u emisiji "Howard Stern Show". 

Dženifer Garner vozila je afleka na rehabilitaciju čak i kad ju je loše tretirao.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Bili smo u braku koji nije funkcionisao, to se dešava. Ja je volim i poštujem, ali ne bih želeo da sam ostao u braku. Na kraju dana, pokušali smo. Pokušavali smo iznova i iznova, ponajviše zbog dece", rekao je glumac i dodao:

"Bio sam u fazonu - ne mogu da napustim ovo sve zbog dece, ali nisam srećan, šta mogu da uradim? I onda bi popio celu flašu viskija i zaspao na kauču, što se ispostavilo kao rešenje", rekao je tada.

DŽenifer Garner i Ben Aflek nisu imali srećan brak.
Shutterstock 

Nakon toga se pravdao da "nikad ne bi mogao da kaže i jednu ružnu reč za majku svoje dece i okrivio medije da su izvrnuli njegove reči" (?!?), iako su komentari na račun onoga što je ON sam rekao krenuli još tokom emisije. Ali da, uvek je lakše okriviti drugog.

Zato i ne čudi što su svi željno iščekivali reakciju Džej Lo nakon cele pompe, a u medijima se pojavila informacija da je latino diva i te kak oljuta na svog dečka. To se međutim ispostavilo kao neistina, a fanovi nisu bili preterano oduševljeni stvarnim mišljenjem Lopezove.

Dženifer Lopez branila je Bena Afleka.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Naime, ona je za "People" izjavila da je cela priča laž.

"Ne mogu imati više poštovanja za Bena kao oca, roditelja i osobu, ta priča uopšte nije istina. Nisam ljuta na njega", rekla je.

Dženifer Lopez smatra da je Ben sjajan otac.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naravno, nije trebalo mnogo vremena da fanovi osude i njene reči. Iako su saglasni da treba da bude uz svog partnera i u dobru i u zlu, te da mu "drži stranu", ipak su mišljenja da je na ovu temu trebalo makar da ostane nema.

S obzirom da je Garner prošla pakao sa Benom, najpre zbog njegove afere, a potom i tokom bezbroj rehabilitacija na koje ga je vozila čak i kada je ušla u novu vezu, mnogima je bilo neshvatljivo da glumac toliko ne poštuje nekog ko je bio uz njega u najgorim trenucima, i nikad ružnu reč nije rekao. Takođe, njegov povratak Lopez je, prema pisanjima stranih medija samo produbio u Garnerovoj sumnju da tokom čitave veze sa njom nikad nije preboleo bivšu, te joj je spoznaja da je nekome bila uteha veoma teško pala.

Dženifer Garner teško je pala sumnja da je Aflek nikad nije voleo.
Marksman / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nakon svega, Garner i Lopez nisu se srele previše puta, a glumica je uvek bila rezervisana. Iako nije poznato kakav je epilog ovaj scenario imao sada, mnogi su sigurni da nije bilo promena ni ovog puta, pogotovo nakon Džej Lo koja se krije iza ugla.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!