Odnos Dženifer Lopez i Bena Afleka ne prestaje da intrigira javnost. Mišljenja su, očekivano, podeljena, te tako jedni smatraju da je njihova ljubav "savršena", dok su drugi mišljenja da tu nešto debelo ne štima.

Priče da im je odnos na staklenim nogama postale su još glasnije nakon dodele Gremija, pre nekih mesec dana, kada je par uhvaćen u nezgodnom trenutku. Najpre mnogima nije promaklo da je Ben izgledao smoreno, nezainteresovano, i čak i besno, a potom su kamere uhvatile trenutak kada Dženifer urala na njega.

Nešto mu je besno šapnula na uvo, nakon čega je Ben na silu pokušavao da pozira i da izgleda raspoloženije. Nažalost, to nije prošlo kako je očekivano, te je glumac gotovo istog trenutka postao mim, a fanovi nisu propustili priliku da se šale na njegov račun.

I taman kada se mislilo da ne može gore, saznalo se i šta je ljuta Džej Lo rekla svom "dragom" u "poverenju". Naime, čitači sa usana uspeli su da dešifruju njene reči i to je samo potvrdilo da njihov odnos nije tako sladak kako se mislilo.

Džej Lo uralala je na Bena na dodeli Gremija.
CBS / Planet / Profimedia 

"Prekini! Izgledaj pristupačnije. Izgledaj kao da ti je lepo", rekla mu je, na šta je Aflek odgovorio sa: "Mogao bih"... pametnom dosta, što se kaže!

Međutim, sada je sam Ben odlučio da otkrije šta mu je Dženifer rekla u poverenju, i mnogi kažu - bolje da je ćutao. Glumac je za Today priznao da je nehotice doveo do manjeg "incidenta". 

"Nagnuo sam se prema njoj i rekao: "Čim počnu da snimaju, pomeriću se od tebe i pustiću te da sediš pored Trevora'" započeo je Aflek priznavši da je samo želeo da se našali sa suprugom kada je primetio da se približava Trevor Noa, inače jedan od voditelja na dodeli. 

Ben Aflek i Dženifer Lopez su imali manju svađu na dodeli.
Twitter 

Kako kaže, nije znao da su ih snimale kamere, kada mu je Dženifer besno odgovorila: "Bolje bi ti bilo da ne ideš je*ote". Glumac je potom pokušao da se "opere" time što je sve to što se dešavalo opisao kao "nešto što treba da bude između muža i žene", kao i da je su se nalazili na poslovnom događaju gledano iz njenog ugla, te da je njemu uglavnom dosadno na ovakvim događajima. 

On se inače i dotakao priča da je na nekoliko poslednjih događaja bio pijan. Aflek, koji je više puta odlazio na rehabilitaciju zbog  zavisnosti od alkohola kaže da je u prošlosti znao to da radi, te da bi ga dodele česte razbesnele i iznervirale, ali da to sada nije bio slučaj. 

Ben se dotakao i glasina da pije.
Instagram 

"Išao sam na dodele nagrada i bio sam pijan, gomilu puta. Niko nikada nije rekao da sam pijan. Ali na Gremiju, bili su kao, "Pijan je." I pomislio sam, to je zanimljivo", rekao je on.

Aflek kaže da ovakvi komentari doprinose stigmi dobijanja pomoći.

"To pokreće sasvim drugu stvar o tome da li je mudro priznati zavisnost jer postoji mnogo saosećanja, ali i dalje postoji ogromna stigma, koja je često prilično sputavajuća", rekao je on. "Mislim da to ne stimuliše ljude da poboljšaju svoje živote", dodao je.

Ben aflek tvrdi da nije bio pijan.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

No, nakon svih ovih odgovora, naravno, započela se polemika na mrežama. "Vidi očajnice Dženifer, ne da mužu da mrdne", "A lepo govorimo mesecima da ga tretira kao psa. Lesi dođi, Lesi lezi...", "Ben koji ne sme ni da se našali... strašno, kakva žena", "Meni je ovo tako ponižavajuće. Gospođa nesigurna", "Dženifer se ponaša kao da joj je to prva dodela. Fora bi bila super, ne kapiram čemu takva njena prenaglašena reakcija", "Tretira Bena kao poslušnog psa", "Ali Ben koji tek sad govori šta se desilo. Verovatno mu ova ne da mira jer ne može da podnese da je ispala negativac, pa kao, idi, operi me od svega"... samo je delić koji se mogao pročitati i jasno je da bi malo ko sada bio u Benovoj koži.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!