Još se nismo "oporavili" od prisnog zagrljaja bivših supružnika Dženifer Garner i Bena Afleka, nakon čega je Dženifer Lopez brže-bolje požurila da pokaže da je njeno "vlasništvo", a nekadašnja supruga slavnog glumca već je uspela sve ponovo da oduševi. 

Paparaci su Dženifer Garner usnimili kako je izašla iz svojih kola kada je videla beskućnika u kolicima na ulici. Glumica je sa osmehom razgovarala sa čovekom koji je nosio zelenu majicu i u jednom trenutku mu je dala plastičnu kesu punu osnovnih stvari.

A kada je shvatila da je muškarac bos, odmah otvorila vrata, izašla iz vozila, čučnula ispred njega i počela da mu navlači čarape.

Garner je tada čak skinula svoje patike i pokušala da mu ih obuče, ali su bile premale. A onda je Dženifer primetila paparaca koji snima ovu situaciju.

"Koju veličinu stopala imate? Mogu li da mu kupim tvoje cipele? Treba mu cipela", pitala je Dženifer.

Fotograf je pitao koja je veličina potrebna čoveku. "10 i po", Garnerova je odgovorila.

"Oh, ja nosim 11! Hoćeš da mu dam? Mogu mu ga dati", odgovorio je radosno, rekavši dobitnici Zlatnog globusa da ne mora da mu plati.

Dženifer, ali i fotograf ovim gestom zaradili su aplauz celog sveta, a gotovo da nema osobe koja nije pozitivno prokomentarisala ovaj postupak. 

Međutim, u isti mah, ređali su se i negativni komentari na račun Bena i Džej Lo, i nije teško pogoditi zbog čega. 

Ben Aflek sa Dženifer Lopez.
LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kao što je poznato, Garner i Aflek nekada su bili u braku u kojem su dobili troje dece, međutim, sve se raspalo nakon glumčevog neverstva. Na sve to, njegov problem sa alkoholom otrgao se kontroli iako je Garner činila sve da mu pomogne, pa čak i nakon razvoda, kada je snimljena dok ga vozi u rehabilitacioni centar.

Garner je pomagala Afleku i nakon razvoda.
Marksman / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nažalost, Ben joj je "vratio" tako što je u jednom intervjuu, malo nakon što je obnovio vezu sa Džej Lo, okrivio svoju bivšu da je "razlog zbog kojeg je pio", zbog čega su ga mnogi osudili. Takođe kritike nije izbegla ni Dženifer Lopez, koja je stajala uz svog, tada dečka, i njegove reči. 

Bena je Dženifer podržala.
Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Poslednjih meseci se čini da Lopez ne radi ništa da Benu pomogne sa zavisnošću od alkohola s obzirom da je pokrenula svoj brend pića koja redovno konzumira u njegovom prisustvu što može, kako tvrde psiholozi, pomoći da se Aflek vrati poroku.

Takođe, Lopez je godinama na meti kritika zbog ponašanja prema "sirotinji", te je neretko drska u prodavnicama i restoranima, pa čak i kada je vide u prolazu. Neretko psuje fanove i slično, što se može videti i na brojnim tiktok snimcima koji kruže internetom. 

Zbog svega mnogi smatraju da je "našla krpa zakrpu", odnosno da Ben i Džej Lo zaslužuju jedno drugo, a da se Garner "izvukla", te ne čudi što ima sve više pristalica. 

Bonus video:

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!