Holivudski glumac i režiser Ben Aflek nedavno je proslavio godinu dana braka sa latino divom Dženifer Lopez, organizujući čak tri romantična venčanja prošlog leta.

Presrećno i vrlo skladno izgleda par od pomirenja, na koje su njihovi obožavaoci čekali čak 17 godina, a Aflek neguje odlične odnose i sa bivšom suprugom i poznatom glumicom Dženifer Garner.

Ben Aflek sa Dženifer Garner
Shutterstock 

Iako su u prošlosti imali mnogo razmirica, roditelji troje dece trude se da ostanu prijatelji i da sve odlično funkcioniše u njihovoj porodici. Sada su pokazali da su i bliskiji nego što mislimo – toliko da čak i Džej Lo možda može da oseti trunku ljubomore, kako se vidi na fotografijama do kojih je došao portal Page Six. U jednom momentu, Dženifer, koja sedi na zadnjem sedištu, pruža se napred prema bivšem mužu, grli ga dok se on naslanja na nju, zatvara oči i smeška se.

Page Six je poslao pitanja predstavnicima za štampu nekadašnjeg para, ali oni još uvek nisu odgovorili.

Dok se njihov brak raspadao zbog Aflekovog neverstva, alkoholizma i zavisnosti od kockanja, Dženifer Garner mu je dala mnogo prilika, ali su se na kraju razveli 2018. godine.

Dženifer Garner mu je dala mnogo prilika, ali su se na kraju razveli 2018. godine.
Marksman / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Par se venčao 2005. godine i dobio troje dece. Više puta su viđeni tokom svađa i Dženiferinog plača dok je svet pratio njihovu porodičnu dramu. Otkako su se razišli, sjajno funkcionišu. Glumica je pet godina u vezi s biznismenom Džonom Milerom, dok se Ben, posle više kraćih ljubavi, skrasio s nekadašnjom verenicom Dženifer Lopez.

Par se venčao 2005. godine i dobio troje dece.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Slavna Džej Lo je prošle godine dala intervju za Vogue, gde je pričala o divnom odnosu svog supruga s bivšom ženom, naglašavajući da oni "odlično rade zajedno".

- / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte još fotografija Bena Afleka sa Dženifer Garner, ali i sa Dženifer Lopez.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!