Možda je Ašer bio taj koji je nastupao na ovogodišnjem Superboulu, ali pažnju svih definitivno su ukrale druge zvezde. Jedni od onih o kojima se i dalje priča su Ben Aflek i Dženifer Lopez, a sve zbog reklame za "Dunkin Donuts" koja je išla na pauzi.

U reklami Ben Aflek imitira Džej Lo, odlučan da pokaže "umeće". Pojavljuje se u narandžasto-ružičastoj trenerci sa šljokicama, dok mu društvo na bini prave Met Dejmon, Tom Brejdi i Džek Harlou

Ben aflek u reklami za dunkin'
printscreen/youtube/ Dunkin' 

Spremio je koreografiju, pokrete... ali njegov "performans" nije preterano oduševio posmatrače. Dženifer lopez je samo spustila glavu, dok je od blama htela da propadne u zemlju. 

Dženifer Lopez u reklami za dunkin'
printscreen/youtube/ Dunkin' 

"Pričali smo o ovome", kaže mu Lopezova, koja ne može da dođe sebi. Met Dejmon joj se izvinjava i Benu govori: "Nekad je teško biti tvoj prijatelj"!

Met Dejmon u reklami za Dunkin'
printscreen/youtube/ Dunkin' 

Pročitajte još: DŽEJ LO OTPALA KOSA TOKOM NASTUPA: Milioni gledali blam uživo i da pogled može da ubije, krivci bi već bili pokojni

Naravno, reklama je "zapalila" internet, te je samo na Jutjubu imala preko pola miliona pregleda i to za 6 sati.

Ljudi ne kriju oduševljenje, a mnogi su pohvalili i Džej Lo zbog glume, ističući da je ovo "najbolja reklama ikada". Pogledajte reklamu koja je nasmejala internet.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kako Dženifer Lopez stavlja crveni karmin Instagram/jlo

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!