O nastupu Dženifer Lopez u emisiji Saturday Night Live(SNL) i dalje ne prestaje da se priča, čak i nakon tri dana. No, nažalost, razlog nije njen energični ples i sjajan performans koji je dala publici, već peh koji je gotovo instant postao viralan. 

Problem je nastao prilikom izvođenja pesme "Can't Get Enough". Latino diva se pojavila u kratkom topu i pantalonama sa izrezom, a iako tokom koreografije nije izvodila nagle pokrete, deo njene kose je otpao iako ga je ovlaš dodirnula (barem se tako činilo).

Debeli pramen kose je završio najpre na njenoj ruci, a potom na podu, no Džej Lo je poput pravog profesionalca završila nastup, bez greške. 

DŽENIFER LOPEZ OTPALA KOSA TOKOM NASTUPA X/Angela Belcamino

Ipak, snimka je postao viralan, i mnogi su komentarisali da će verovatno "neko dobiti otkaz". No, nakon godina i godina nošenja ekstenzija primetno je da se njena kosa znatno istanjila, što možete videti u galeriji u nastavku, te da je u neku ruku to što se dogodilo bilo neminovno.

Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia, Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte kako zaista izgleda kosa Dženifer Lopez.

Iako se pevačici ovako nešto do sada u karijeri nije dogodilo, čak i tokom koncerata koji su još energičniji, jasno je zašto mnogi smatraju da je Džej Lo ipak velika zvezda i da ljudi koji rade sa njom treba da "podignu sve na novi nivo".

Pročitajte još: OTKRIVENA TAJNA AFERA BENA AFLEKA SA 18-GODIŠNJOM PEVAČICOM: Džej Lo je javno podržavala, a ona krila istinu

Čini se i da latino diva greške ipak ne prašta jer je nakon SNL-a uslikana pred afterparty, a na njenom licu nije bilo osmeha.

Dženifer Lopez na afterpartiju.
BeautifulSignatureIG / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Da pogled može da ubije, krivci bi već bili pokojni", glasi jedan od komentara na mrežama. I zaista, Lopezova je imala svoj karakteristični izraz lica kada je neraspoložena ili ljuta, te nije isključeno da se njeni stilisti i frizeri nisu dobro proveli zbog peha.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Devojka koja je sedela pored Džej Lo i Bena Afleka TikTok/almostannna

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!