Dokumentarac koji je izašao u sklopu novog albuma Dženifer Lopez "This is me... now" otkrio je mnogo ne samo o pevačici, već i o njenoj vezi sa Benom Aflekom. Kako se čini, ona i dalje ne može da veruje da je sa svojom starom ljubavi u braku, te da žive ono o čemu su nekada maštali. 

"Šta je rekao i video u meni, i šta me je ubedio da verujem o sebi, dolazi samo iz ljubavi. Niko drugi nije mogao da me natera da vidim to o sebi. Veoma je dirljivo", rekla je Džej Lo u suzama. 

Dodala je: "Zato što nisam imala tako visoko mišljenje o sebi, nije ni svet. To se podudaralo", a potom se ponovo rasplakla govoreći o njemu na premijeri filma.

Međutim, u filmu su opisani i neki izuzetno teški momenti kroz koje je par prošao, poput otkazivanja venčanja 2003. i to samo tri dana pre ceremonije. Svih ovih godina svašta se spekulisalo - da je Ben bio neveran, te da mu nije prijala pažnja medija koji su ih pratili na svakom koraku. 

Sada je Dženifer konačno potvrdila šta je istina. "Ben i ja, raskinuli smo tri dana pre našeg venčanja. Imali smo isplanirano veliko venčanje... 14 redara i deveruša, a tri dana pre toga smo se samo raspali pod pritiskom", ispričala je prevačica. Na nju se nadovezao Aflek: "Kada smo Džen i ja ranije raskinuli, do kulminacije je došlo zbog ogromne količine preispitivanja našeg privatnog života", čime je bilo jasno da nije bio u pitanju samo pritisak medija, već njihova priča uopšteno. 

"Tokom svih tih godina bilo je zaista teško, jer nisam se samo osećala kao da sam izgubila ljubav svog života, osećala sam se kao da sam izgubila najboljeg prijatelja kojeg sam ikada imala. I nismo mogli da razgovaramo toliko godina, a to je bio najteži deo", rekla je Dženifer.

Shutterstock Dženifer Lopez i Ben Aflek

Pročitajte još: DŽEJ LO I BEN RASKINULI SU TIK PRED VENČANJE: Pričalo se da uzrok bio pritisak medija, a sad se konačno zna PRAVI RAZLOG

Međutim, Ben, videći koliko je njegovoj supruzi teško da govori o svemu, i koliko je to i dalje muči, zamolio ju je samo jednu stvar.

"Mislim da možemo da nastavimo sa tim, moramo to oprostiti, oprostiti jedno drugom. Da li mi opraštaš?" Dženifer se zatim nasmeši. Kasnije je rekla: "Ta slomljena srca su nas oboje postavila na kurs da shvatimo sebe i da budemo bolji ljudi".

"Misliš li da si mi oprostila do kraja?" upitao je, na šta je ona odgovorila: "Da, mislim da sam ti oprostila do kraja. Mislim da moram sebi da oprostim neke stvari", rekla je Dženifer.

Bonus video:

DŽENIFER LOPEZ OTPALA KOSA TOKOM NASTUPA X/Angela Belcamino

Izvor: Blic Žena/Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!