Bena Afleka paparaci su uslikali dva puta ove nedelje - jednom sa bivšom ženom i njihovom decom, drugi put sa sadašnjom suprugom. Međutim, jedna stvar ponovo nije promakla ljudima - dok je sa Dženifer Garner bio sve vreme nasmejan, kada su ga fotografisali sa Lopez, na njegovom licu nije bilo čak ni osmejka

Takođe, Aflek, koji je poznat po tome da ne trpi paparace, činilo se da nema problem sa istima kada su ga "uhvatili" sa Garner, dok je na licu imao isti onaj namršten izraz kao i uvek, kada su ga slikali sa Džej Lo.

Sve to samo je pokrenulo dodatna pitanja da li je Ben zaista srećan u novom odnosu. Naročito od kada je latino diva izbacila novi album i mini film o svom životu "The Greatest Love Story Never Told" u kojem se, po xY put, oglušila na želje svog supruga. 

Poznato je da se glumac trudi na sve načine da sakrije određene stvari od očiju javnosti, kao i da pokušava da poštedi svoju porodicu, ali i bivšu suprugu koju je na nebrojeno mnogo načina ponizio u prošlosti. Setimo se samo da je njihov brak i pukao jer je suprugu prevario. Ona mu ni nakon razvoda nije okrenula leđa, već mu je pomagala da se izbori sa problemima sa alkoholom u kojima je bio do guše. 

Dženifer Lopez i Ben Aflek su uslikani neraspoloženi.
LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Umesto da se posveti svom životu i novom partneru, ona je trošila vreme i bejbisitovala bivšem mužu, da bi joj se on na kraju "zahvalio" tako što je javno rekao da je pio zbog nje, odnosno, jer je bio nesrećan u njihovom braku. 

Nakon stravične i, prema mišljenju mnogih, zaslužene osude, Ben Aflek je promenio ponašanje, te je danas sa bivšom ženom u sjajnim odnosima i često se mogu videti zajedno, dobro raspoloženi. 

I umesto da je to ostalo tako, Lopez je morala da umeša prste, još jednom dokazavši da joj je stalo samo do nje same, i da nema problem da uništava druge samo ako u tome vidi zaradu. 

Dženifer Lopez povredila je i Bena i njegovu bivšu ženu.
Vasquez/ LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nije je bilo briga što je njen dragi lečeni alkoholičar, te ga je redovno izlagala alkoholu, naročito nakon što je pokrenula svoju liniju pića. Vukla ga je na svečanosti i terala da se smeje na silu, što je u nekom trenutku i ovekovečeno na video zapisima. 

Na sve to, zna da ne voli paparace i i dalje forsira da idu na glavne ulaze u restorane, a ne privatne kao većina drugih slavnih, iako zna da to njenom mužu, kog navodno voli najviše na svetu, pričinjava stres. 

Ben Aflek ne voli pažnju paparaca.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Da ne govorimo da se svaki put trudila, kada god bi trebalo da se susretne sa njihovom bivšom, da izgleda kao da se sprema za crveni tepih, iako je ovako nešto bespotrebno, jer je Aflek na kraju postao njen. 

Dženifer Garner i Ben Aflek se sjajno provode kada su zajedno.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mnogi su mišljenja da se iznova i iznova dokazuje da je "bolja od svih glumčevih bivših", ali što više sama piše o svojoj ljubavi prema Benu, to ljudi u to manje veruju, jer paparaco fotke koje nisu iscenirane joj ne idu u prilog.

Pročitajte još:DŽEJ LO RIDA U SUZAMA, A BEN JE MOLI DA MU OPROSTI: Pukao pa tek sad otkrio zašto ju je ostavio 3 dana pred venčanje

Zbog Benovog osmeha sa bivšom, mnogi su birali da veruju da glumac i dalje gaji emocije prema Garner, a onda je Lopez morala da uradi jedino što je preostalo - da ponizi i svog supruga i njegovu bivšu pred očima sveta kada je iskoristila pisma koja joj je Aflek pisao pre i dok su bili zajedno.

Mnogi misle da se Džej Lo osvetila Dženifer Garner je bliska sa Benom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovako nešto samo po sebi ne bi bilo strašno da Lopez nije odlučila da otkrije jednu malu stvar - da je Aflek čuvao sva ta pisma i čitao ih dok je bio u braku sa Dženifer Garner

Jasno je da je ova informacija komotno mogla da se sakrije, odnosno prećuti, te da se na taj način poštedi žena, kao i njihova deca, koja nikakve veze nisu imali sa njihovim raskidom. Sama spoznaja da ste sa nekim ko sve vreme voli nekog drugog je bolna ma koliko godina da je prošlo, te zbog toga Lopezovu smatraju za jako sujetnu, gordu i bezosećajnu ženu, a da li će joj se ovaj potez obiti o glavu, ostaje da vidimo. Jedno je sigurno - Benov izraz lica govori više od 1000 reči.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Svađa Džej Lo i Ben Aflek Tiktok/life_with_matt

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!