Fotografije nedavnog sukob Bena Afleka i Dženifer Lopez u radnji sa nakitom preplavile su mreže, a mnogima nije promaklo koliko je glumac bio revoltiran. U jednom trenutku je besno podigao ruke i "mlatarao", očigledno negodujući zbog onoga što mu pevačica govori. 

Do sada se o razlozima samo nagađalo, te su se razvile različite priče, najviše zbog Aflekovih izraza lica, naročito dok je gledao različite komade nakita, te se šuškalo i da nije želeo da plati ogrlicu koja je latino divi zapala za oko.

Osim što su ogrlicu okarakterisali kao "demode" i "ružnu", u isti mah su se mogli pročitati i komentari poput: "Zamislite da imate toliko para, a tako malo ukusa". "Može na kutiji da piše i 100x Bulgari, kad je nešto ružno, ružno je", "Zašto kod nje uvek mora sve da "vrišti", da se vidi da ima para", "Jadan Ben. I ja bih pukla da me neko tera da mu kupim ovako ružan nakit", pisali su ljudi. 

Međutim, sada se saznala istina o sukobu i kako se čini, još je gora od pretpostavki. Kako su izvori ekskluzivno potvrdili za Daily Mail, do rasprave je došlo jer je glumac ponovo tražio malo više privatnosti, iako zna da njegova supruga "voli da bude snimljena i slikana".

Aflek, koji ima dugu istoriju sukoba sa paparacima, neretko "pukne" kada ga prate fotografi, iako je Džej Lo insistirala na Dodeli Zlatnih globusa da je "srećan"

Ben Aflek negoduje zbog paparaca.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Izvor blizak paru potvrdio je da im "stvarno dobro ide" i dodao da je "istina da Aflek ima problem zbog fotografa".

"To je samo jedan deo njegovog dana od kojeg se plaši, a često se to uvuče u njegov svakodnevni život i na kraju izgleda kao da je uznemiren ljudima sa kojima je ili okolinom, a zapravo je problem u nekim fotografima koji su kreteni", započinje izvor.

"Ben ne voli fotografisanje na crvenom tepihu ili da ga fotografi snime kada su napolju i bave se normalnim životom. On zna da Džen to voli, pa ih to ponekad dovodi u sukob, ali na kraju nalaze zajednički jezik da bi bili srećni", objašnjava insajder.

Ben Aflek mrzi što Džej Lo voli paparace.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Živeti život kao slavni par ponekad može biti težak zadatak jer Ben samo želi da ode u restoran ili popije kafu i završi sa tim i ima više privatnosti - ali Džen obožava da je snimaju i prate".

"Dakle, oni se svađaju, ali to ni na koji način ne kvari njihovu vezu... Zaista su na dobrom mestu", dodao je na kraju izvor.

Podsetimo, Ben je u više navrata viđen kako "puca" na Džej Lo. Setimo se samo svađe u automobilu...

... ili kada je besno zalupio vratima kola ne sačekavši ni da njegova supruga sedne kao čovek.

Takođe, ne možemo da ne spomenemo momenat kada Džej Lo gotovo naređuje Benu da se "nasmeje" i dodaje: "Izgledaj kao da ti je lepo".

Pročitajte još: DŽEJ LO "ODLEPILA" ZA VUKOM IZ BEOGRADA: Gutala ga pogledom a tek kada su završili otkrio je kakva je zaista latino diva

Sve to su razlozi zbog kojih ljudi opravdano sumnjaju u ljubav ovog slavnog para i zbog čega napadaju Lopezovu zbog konstantne potrebe za pažnjom

Za sada se čini da odolevaju presiji, no, do kada će Aflek trpeti ponašanje svoje supruge pre nego što se potpuno povuče, ostaje da vidimo.

Ako vam je ovaj tekst bio zanimljiv, pročitajte još: BEN DIGAO RUKU I DREKNUO NA DŽEJ LO USRED RADNJE: "I vi bi pukli da vam neko traži da mu kupite ovako ružan, skup nakit"

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Dženifer Lopez nosi sitne pletenice Instagram/jlo

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!