Novi dan, nova Džej Lo drama, doduše, ovog puta reciklirana. U jeku priča o razvodu od Bena Afleka i skandala nakon dokumentarca u kojem je iznela niz laži o svom životu, ali i pokazala, kako su ljudi masovno komentarisali "lošu glumu, osrednju izvedbu i ego do plafona", kako to obično biva, u žižu su se vratili još neki gresi iz prošlosti.

Ovog puta reč je o starom intervjuu iz 1998. za magazin "Movieline" koji je pokazao samo jedno - Dženifer Lopez se nikada neće promeniti. Upravo su je pojedine izjave iz ovog članka umalo koštale karijere.

Dženifer Lopez ima visoko mišljenje o sebi.
Shutterstock 

Latino diva koja je tada imala samo 27 godina prilično samouvereno je "udarila" na slavne dame ne birajući reči. Iako se očekivalo da će neko ko je tada bio tek na početku profesionalne biti nešto skromniji i sa više poštovanja prema starijim i ostvarenijim koleginicama, pokazalo se potpuno suprotno. 

Džej Lo je najpre iznenadila sve izjavom da se nalazi na A-listi glumica, a potom je otkrila i šta misli o zvezdama koje su tada bile na vrhuncu slave poput Gvinet Paltrou, Vinone Rajder, Kameron Dijaz i Salme Hajek.

"Mi smo u dva različita područja. Ona je se*s bomba i takve uloge i igra", rekla je na račun Hajekove. "Ja se bavim potpuno drugačijim stvarima. Smešno mi je kada kaže da joj je ponuđena uloga Selene, što je čista laž. Ali, ako je to ono što ona radi kako bi dobila publicitet, onda je to njena stvar", dodala je Dženifer tada.

Prokomentarisala je i lik i delo Gvinet Paltrou: "Reci mi, u kom se filmu pojavila? Kunem se Bogom, ne sećam se nijednog u kome je bila. Čula sam više o njoj i Bred Pitu nego što sam ikada čula o njenom radu".

Pevačica je tada priznala i da "nikada nije bila veliki obožavatelj" Vinone Rajder, ali da je "slatka i talentovana i da joj se sviđa samo zato što izgleda kao njena starija sestra Lesli".

Dženifer se osvrnula i na Kameron Dijaz, rekavši da je "manekenka koja je imala sreće i kojoj je pruženo mnogo prilika": "Volela bih da je uradila više sa tim prilikama koje je dobila. Ipak, ona je lepa i ima sjajnu pojavu, a kada sam je gledala u 'My Best Friend's Wedding' pomislila sam: 'Kada dobro izrežiraju, ona može da bude dobra'".

Lopezova nije propustila ni da kaže par reči o Madoni: "Da li mislim da je sjajni izvođač? Da. Da li mislim da je sjajna glumica? Ne. Gluma je ono što ja radim, tako da sam stroža prema ljudima kada kažu: "O, ja to mogu, mogu da glumim". Tada pomislim nešto kao: "Hej, nemoj da pljuješ na moj zanat"".

Dženifer se tada osvrnula i na nejednakost u platama između muškaraca i žena u Holivudu, rekavši da je nedovoljno plaćena. Ona je, takođe, dala vrlo samouveren odgovor kada su je pitali šta misli zbog čega joj nude uloge. "Osećam da mogu sve, da iznesem bilo koju ulogu. Neustrašiva sam", zaključila je.

Dženifer Lopez smatra da je talentovanija od mnogih
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Dženifer Lopez je ovim intervjuom umalo sama sebi uništila karijeru

Pevačica i glumica je u tom trenutku imala 27 godina, a bila je zvezda u usponu, i ovakva sloboda u komentarisanju koleginica samo što joj nije uništila karijeru. Reputacija joj je nakon što je intervju objavljen bila ozbiljno narušena, a ona sama priznala je da je "plakala satima".

Dženifer Lopez je umalo sebi uništila karijeru
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Pogrešno su me citirali i sve je izvučeno iz konteksta i to je za mene bolna tema. Ne volim da povređujem ljude. Ne volim da se igram tuđim osećanjima. Volim da se šalim i radim to ponekad. Ali, ono što su oni napisali u tom intervjuu može da zaboli ljude", rekla je za "Vanity Fair" tri godine kasnije. 

Dženifer Lopez nije naučila lekciju.
printscreen/youtube/Prime Video 

No, čini se da Džej Lo ni nakon svih tih godina nije naučila lekciju, a iako su prošle tolike godine, pojedine zvezde koje je "ispljuvala" naplatile su to nedavno kada su odbile da sarađuju na njenom dokumentarcu, što je uredno snimljeno i objavljeno, i za šta mnogi smatraju da je veliki blam Lopezove.

Pročitajte još: "NAJGORA JE IDEJA DELITI BINU SA ŠAKIROM" Džej Lo mislila da je veća zvezda, a sada joj PEVAČICA udarila ŠAMAR realnosti

Bonus video:

Kako Dženifer Lopez stavlja crveni karmin Instagram/jlo

Izvor: Žena.Blic/ Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!