Kako stvari stoje, iako su se Dženifer Lopez i Ben Aflek pojavili zajedno u javnosti, doduše ne u najsjanijem raspoloženju, čini se da će latino diva ipak biti otpisana uskoro. Barem tako tvrde izvori bliski paru. 

Oni su uslikani u automobilu glumca koji je ponovo mahao rukama i nešto objašnjavao, nakon čega su oboje bili namrgođeni. Doduše, sve se promenilo, kao po komandi, nakon što su, kao slučajno, ugledali paparace. 

Samo dan kasnije, Lopezova se pojavila na premijeri filma "Atlas", pogađate - sama, a bilo je vidno da se trudila da ostavi dobar utisak, te je sve vreme mahala publici, i bila daleko uljudnija nego što je to bio slučaj nedavno, na Met gali, kada se zbog ponašanja našla na meti kritika.

Međutim, njen usiljeni osmeh, i pokušaj da bude "prizmenija" nisu popravili sliku javnosti o njoj, naročito nakon oglašavanja izvora bliskih Afleku. 

Navodno se glumac "opametio" u odnosu sa Džej Lo, te ne čudi što je njihov odnos na ozbiljno klimavim nogama. 

"Kada bi postojao način da se razvede na osnovu privremenog ludila, on bi to učinio", kaže insajder za Page Six. "Oseća se kao da su poslednje dve godine bile samo grozničav san, a sada je došao sebi i shvata da jednostavno nema šanse da ovo uspe."

Ben Aflek je razočaran zbog Džej Lo
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Podsetimo, čitav problem je i nastao zbog konstantnog sukobljavanja stavova. Ben nikad nije bio neko ko voli pažnju, a Lopezova živi od iste, te ga je redovno prisiljavala da ide sa njom na sva dešavanja i gotovo diktirala kako treba da se ponaša kada je s njom. 

Devojka koja je sedela pored Džej Lo i Bena Afleka TikTok/almostannna

U isti mah, delila je njihovu intimu, te je čak obelodanila u svom dokumentarcu i tajna pisma koja joj je Aflek slao, što se glumcu nije dopalo. 

Izvor koji poznaje Afleka 10 godina, dodao da se par ne slaže ni oko čega u braku i da se svaju oko svega. InTouch piše da odlaze na terapiju kako bi rešili svoje bračne probleme.

"Ben veruje u terapiju, do neke tačke, i voljan je se potrudi i učestvuje u svemu otvorenog uma, iako mrzi ceo ponižavajući proces", rekao je insajder i napomenuo: "On nikada neće meriti uspeh ovog braka prema onome šta se događa u ordinaciji terapeuta. Takođe ima veću toleranciju na sukobe i borbu da istera svoje nego prosečan muškarac".

Ben Aflek ne može da se nosi sa Džej Lo i njenom potrebom za slavom
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Prvi put kada su bili zajedno, glumac je bio taj koji je praktično pobegao i ostavio latino divu na cedilu, ali sada nije takva priča.

"Sada je fokusiran na posao i svoju decu. Ben se već iselio i verovatno će prodati njihovu kuću iz snova, za kojom su tragali pune dve godine. Nikada neće prestati da se vole, ali ona njega ne može da kontroliše, a on nju ne može da promeni. Nije bilo šanse da ovo potraje", tvrdi izvor, a prenosi In Touch Weekly.

Nažalost, izgleda da nisu mogli da postignu kompromis iako su se trudili. "Čekali su gotovo dve decenije da ponovno budu zajedno, ali na kraju jednostavno nisu uspeli", tvrdi izvor i nastavlja: "Oboje su rekli da su sazreli i da su učili na svojim greškama, ali neki od većih problema koji su ih i prvi put razdvojili ostali su isti."

Ben Aflek je navodno pred pucanjem zbog supruge
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ostaje samo da vidimo da li će par ipak uspeti da reši probleme, i da li će Džej Lo, ako je sve to istina, uspeti da smanji svoju žeđ za slavom.

Pročitajte još: OTKRIVENO SVE O BENOVOM DIZANJU RUKE NA DŽEJ LO: Istina je 3x gora - on besan zbog OVOGA, a ona insistira da je srećan

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Svađa Džej Lo i Ben Aflek Tiktok/life_with_matt

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!