Dženifer Lopez i Ben Aflek su viđeni zajedno nakon što su glasine o navodnom razvodu izazvale veliku pažnju. Ove spekulacije su osvetlile odnos čuvenog para koji je sada pod još većim nadzorom nego obično. Sve što rade ili ne rade se sada pažljivo meri, a nove fotografije s njima u glavnim ulogama nisu izuzetak.

Džej Lo i njen suprug su juče viđeni na košarkaškoj utakmici sina Bena Afleka Semjuela. Pre toga su pratili njegov trening plivanja, a u Santa Moniki je viđena i majka dečaka, glumica Dženifer Garner.

Dženifer Lopez i Ben Aflek
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dženifer Lopez i Ben Aflek su "počastili" paparace poljupcem, ali je to bio neobičan poljubac. Poljubili su se "prijateljski" i na distanci, obraz u obraz, što je izazvalo komentare da njihovo ponašanje u javnosti deluje čudno i da se primeti određena hladnoća među njima. "Da li se ovako ljube muž i žena?", pitaju se neki, iako sam poljubac nije sporan. Ipak, imajući u vidu sve glasine koje ih prate, kao i to da je Ben uslikan bez burme, ovakav komentar i nije iznenađenje, jer mnogi očekuju da će čuveni par javno reagovati i na neki direktan način otkloniti nagađanja o krahu njihove veze, piše Blic Žena.

Dženifer Lopez i Ben Aflek
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Za sada to ne žele da učine, a nisu ni želeli da se strastvenije ljube pred fotografima. Nisu se čak ni držali za ruke, ali ju je on džentlmenski ispratio do automobila. Ponovo je do izražaja došla njena nikada vitkija linija, a Džej Lo i Aflek su delovali raspoloženo. Imajući u vidu većinu njihovih istupa pred paparacima, kada su delovali veoma ozbiljno, nove fotografije i nisu "tako loše".

Dženifer Lopez (Aflek) je ranije tog dana bila na buvljaku u Los Anđelesu sa svojom ćerkom Emom. Na tom buvljaku se prodaje vintage odeća, a pevačica, koja na računu ima 400 miliona dolara, šetala je doterana, noseći i skupocenu Birkin torbu. Uživale su u kupovini 45 minuta.

Dženifer Lopez sa nebinarnom ćerkom
BlueLoveImages / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Džej Lo je nedavno otkazala letnju turneju This Is Me... Live kako bi se posvetila porodici. Fanovima je poručila da ne bi donela takvu odluku da nije bilo neophodno.

Podsetimo, Dženifer sa bivšim mužem Markom Entonijem, pored ćerke Eme, ima i sina Maksa. U braku sa Aflekom je od 2022. godine, a izvor je za Page Six nedavno rekao da je glumac postao svestan njihove veze. "Da postoji način da se razvede zbog 'privremene neuračunljivosti', on bi to učinio", rekao je izvor i dodao: "Ima osećaj da su poslednje dve godine bile samo grozničav san i sada je došao sebi i shvata da nema šanse da ovo uspe".

Dženifer Lopez i Ben Aflek
Priscilla Grant / Everett / Profimedia 

Navodno, Aflek živi odvojeno od svoje supruge u Los Anđelesu. Par je nedavno prisustvovao proslavi mature njegove ćerke Vajolet (reditelj ima još jednu ćerku sa bivšom suprugom koja se identifikovala kao transrodna).

Nakon tog događaja, pevačica ga je odvezla do nekretnine koju iznajmljuje, a potom se uputila dalje sa svojom asistentkinjom.

Dženifer Lopez i Ben Aflek zaljubljeni
RMLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bonus video

DŽENIFER LOPEZ OTPALA KOSA TOKOM NASTUPA X/Angela Belcamino

Izvor: Blic Žena/ Wanted A.N.