Glumci Ešton Kučer i Mila Kuinis godinama unazad su se trudili da decu kriju od očiju javnosti kako bi im omogućili što normalnije detinjstvo.

No, u isti mah, to isto njihovo "normalno detinjstvo" narušili su sami nesmotrenim izjavama zbog kojih je njihovim naslednicima zalepljena "etiketa" koju, sigurni smo, nijedno dete ne želi.

Par je svojevremeno priznao da decu ne kupaju redovno, već da to rade tek kada se baš osećaju, odnosno smrde ili kada se vidi da su prljavi.

Mila Kunis i Ešton Kučer zgrozili su sve navikama sa decom
Shutterstock 

"Nisam imala toplu vodu dok sam odrastala, pa se svakako nisam mnogo tuširala", rekla je Kunisova i dodala da ni njihova deca Vajat i Dimitri nisu mališani koji se redovno kupaju.

"Nisam bila onaj roditelj koji kupa novorođenčad, nikad", dodala je glumica. Ešton je na to dodao: "Ako vidim na njima prljavštinu, okupaću ih. U suprotnom, nema poente."

"Znate li koja je to ušteda vode i sredstava za higijenu?!"

Par je istakao i da izbegavaju upotrebu sapuna, te da uglavnom koriste prirodne alternative.

Malo je reći da su njihove reči šokirale javnost, a mnogi su bili mišljenja da bi im deca već bila oduzeta da su obični ljudi.

"To što ti nisi imala toplu vodu pa ispala "normalna" ne znači da to isto treba da radiš i sa decom, drugačija su vremena Mila", "Uvek su mi delovali prljavo, a sad imam i potvrdu", "Pobogu ljudi, sapun je 2 dolara, šta je s vama", "Trebalo bi obavestiti socijalnu službu"... samo je delić komentara koji se mogao pročitati.

Njihove higijenske navike zgrozile su mnoge, a sada je taj isti svet mogao da vidi prvi put nakon mnogo vremena "kako izgledaju deca koja se ne kupaju redovno".

Mila i Ešton poveli su decu na košarkašku utakmicu u Kripto Arenu u Los Anđelesu. Ovo je, inače, prvi put da je par decu poveo na neki događaj koji je medijski ispraćen, te da su fotografi dobili priliku da im lica fotografišu izbliza.

Inače, glumci su decu poveli na utakmicu jer je njihova 10-godišnjakinja ćerka veliki fan Kejtlin Klark, igračice kluba Indiana Fever, a devojčica se čak i rasplakala od sreće nakon što se fotografisala sa ovom košarkašicom.

profimedia-0876280349.jpg
Brian Rothmuller/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia 

Vajat i Dimitri su savršen miks slavnih roditelja, i mnogi su uvereni da će biti pravi lepotani kada porastu, međutim, ponovo su se provukli i neki negativni komentari na račun roditelja.

"Zamislite osećaj kad vas rođeni roditelji ukanale toliko da sad čitav svet gleda da li ste čisti ili ne", "Toliko slatka deca, a uprljana roditeljskim komentarima na račun higijene", "Ako ste skrivali decu od javnosti, onda je logično i da ćete birati reči kojima zadirete u njihovu intimu, a higijenske navike su upravo jedna od stavki", "Strašno je da će ovako slatku decu zauvek pratiti etiketa prljavih"... pisali su ljudi na mrežama.

Mnogi su govorili i da su "deca surova", te da će ih mnogi "ze*ati" zbog izjave roditelja, te se samo nadamo da će Mila i Ešton u budućnosti biti obazriviji kada je reč o iznošenju intime.

Pročitajte još: "DECU KUPAMO TEK KADA SE BAŠ VIDI DA SU PRLJAVA" Poznati holivudski par ZGROZIO javnost higijenskim navikama

Bonus video:

Trik da se deca ne svađaju TikTok/oh.henrys

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!