Ešton Kučer i Mila Kunis ponovo su iznenadili sve svojim roditeljskim stavovima. Kao da nije bilo dovoljno što su prošle godine šokirali javnost priznanjem da decu ne kupaju redovno, odnosno, da to rade tek kada se vidi da su baš prljava ili kad, kako kažu, "smrde", već su nakon toga priznali i da u njihovoj kući nema zaključavanja. Tako njihovi naslednici slobodno ulaze u kupatilo dok se otac i majka kupaju i slično, što je zgrozilo sve, s obzirom da ipak imaju i ćerku i sina koji nisu više mali.

ešton i Mila neće ostaviti ništa svojoj deci.
Shutterstock 

Sada je glumački par otišao korak dalje s odlukom da svojoj deci neće ostaviti bogatstvo koje su zaradili, a koje se procenjuje na vrtoglavih 275 miliona dolara.

Naime, Ešton Kučer je gostujući u podkastu "Armchar Expert" da njegova supruga i on "ne žele da njihova deca postanu razmažena i povlašćena, već da budu motivisani da naporno rade".

Mila kunis i Ešton smatraju da će novac razmaziti njihovu decu.
LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Onda je prokomentarisao da će oni svoje bogatstvo radije pokloniti u dobrotvorne svrhe nego dati svojoj deci. On je ovom prilikom napomenuo da njegova deca već sada živi privilegovani životom i da čak i ne znaju, a da će on i Mila učiniti sve što mogu da ih spreče da odrastu razmaženi. 

"Neću da pravim račun u banci za njih. Naš novac ćemo donirati raznim dobrotvornim organizacijama", rekao je Kučer, a prenosi Insider. Kako je napomenuo, jedini ustupak će napraviti tako što će svojoj deci ponuditi finansijsku podršku ako žele da pokrenu posao.

Ešton Kučer deci će dati novac samo ako pokrenu biznis.
RB/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Ako moja deca žele da započnu posao, a imaju dobar poslovni plan, uložiću u to", rekao je Kučer.

Ova odluka nije se baš dopala svima. Tako su mnogi mišljenja da novac ne znači da je neko razmažen, za šta postoji mnogo primera i to među daleko imućnijim. 

Takođe, bilo je i onih koji smatraju da je u redu makar ih na naki način obezbediti. "Zamislite da ste dovoljno srećni da ste rođeni u bogatstvu i da vam roditelji kažu Mi smo bogati, a ne vi", "Mogli su makar po milion da im ostave", "Pa i radimo da bi deci mogli da ostavimo nešto", "Niti ih kupaju, niti im ostavljaju pare"... bili su samo neki od komentara.

Ipak, bilo je i onih koji su saglasni sa ovakvom odlukom, a da li će zaista biti onako kako Ešton i Mila žele, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Kako je napomenuo, jedini ustupak će napraviti tako što će svojoj deci ponuditi finansijsku podršku ako žele da pokrenu posao.

- Ako moja deca žele da započnu posao, a imaju dobar poslovni plan, uložiću u to - rekao je Kučer.