Da Mila Kunis i Ešton Kučer nisu tipičan holivudski par, odavno je jasno. Iako njihov odnos važi za jedan od najstabilnijih u Holivudu, i nema sumnje da su ljubav preneli i na decu, zvezde "Veselih 70-ih" ipak su se u više navrata našli na meti kritika upravo zbog odnosa prema njima. 

Setimo se situacije od pre par meseci kada su javno priznali da ne kupaju decu, odnosno, da to rade tek kada se vidi prljavština, čak i ako "smrde","jer u suprotnom nema poente".

mila kunis i ešton kučer ne kupaju decu.
Garrett Press (GP) / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Glumica je ovo pravdala činjenicom da tokom odrastanja u Ukrajini često nije imala toplu vodu, te da "ako njoj nije bilo ništa, neće ni njenoj deci".

Takođe, ogromnu buru su podigli i činjenicom da ni ona ni Ešton ne zatvaraju vrata od kupatila, čak ni kod velike nužde ili tuširanja, što je izazvalo negodovanje javnosti, a sada se čini da su otišli korak dalje.

Naime, Mila je otkrila da je njen suprug, nedelju dana nakon što je završio maraton u Njujorku, poželeo da svoj "tim" proširi za dvoje ljudi, tačnije dece. Ešton je već počeo da trenira njihovu 8-godišnju ćerku Vajat i 5-godišnjeg sina Dimitrija za maraton od 5 kilometara.

mila kunis kaže da ešton kučer trenira decu da trče maraton.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

"Oni žele da trče maraton i danas je počeo da trenira našu decu da trče. Danas su trčali pola milje. Jako je slatko", rekla je Mila.

Ali iako su ostala tri člana njene porodice sada rešeni da postanu trkači, Kunis je napomenula da neće uskoro slediti njihov primer. "Mogu da lažem i kažem "apsolutno, ali neću", rekla je.

ešton kučer maloletnu decu uči da trče maraton.
Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njihovo priznanje ipak nije naišlo na odobravanje roditelja.

 "To nije za decu, još su mali", "Deca treba da se bave sportom, ali ovo je ekstremno, pet kilometara", "Jedno je igra, ovo je previše", pisali su na internetu, a jedan komentar bio je najupadljiviji od svih: "Da li će da okupaju decu nakon trke ili će samo da ih ostave tako?", aludirajući upravo na to da se nisu preterano bavili higijenom svoje dece.

mila kunis i ešton kučer našli su se na meti kritika.
Shutterstock 

Šta vi kažete? Da li je ovo nešto što bi roditelji trebalo da praktikuju, ili ipak neka granica treba da postoji? Pišite nam vaše mišljenje u komentarima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!