Mila Kunis i Ešton Kučer šokirali su javnost kada su svojevremeno priznali da svoju decu ne kupaju redovno, odnosno, da to rade tek kada se vidi da su baš prljava i kada "počnu da smrde". 

- Nisam imala toplu vodu dok sam odrastala, pa se svakako nisam mnogo tuširala- rekla je Kunisova i dodala da ni njihova deca Vajat (7) i Dimitri (5) nisu mališani koji se redovno kupaju.

Mila kunis i Ešton Kučer su iznenadili sve higijenskim navikama sa decom.
LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Nisam bila onaj roditelj koji kupa novorođenčad, nikad - dodala je glumica.

Ešton je na to rekao:

- Ako vidim na njima prljavštinu, okupaću ih. U suprotnom, nema poente.

Malo je reći da su njihove higijenske navike naišle su na veliku osudu, a sada se čini da je slavni par otišao korak dalje i ponovo zgrozio javnost. Naime, Mila Kunis je nedavno u intervjuu za E! News otkrila da ona i njen suprug drže vrata kupatila otvorenim dok su kod kuće sa svojom decom, sinom Dimitrijem (5) i ćerkom Vajat (7). 

Mila Kunis ne zatvara vrata od toaleta nikada.
Shutterstock 

S obzirom da u njihovoj kući važi pravilo da se vrata ne zatvaraju, to uključuje i kupatilo.

- To je samo jedna od onih stvari gde mi kao porodica smatramo sve vrste telesnih funkcija standardnom normom- rekla je Mila, pa priznala da nikad nije mislila da će biti osoba koja će moći da ode u kupatilo i ostavi vrata otvorena, ali sve se promenilo nakon što je rodila decu.

- Nije bilo važno da li sam vrata zatvorila ili nisam. Nikad nije bilo razlike, ionako su kucali svake dve sekunde. Pomislila sam da je onda potpuno svejedno i da je jednostavnije ostaviti vrata otvorena - dodala je.

Njeno priznanje ipak nije naišlo na odobravanje roditelja. "Deca moraju da nauče značaj ličnog prostora", "Zaista ne želim da moja ćerka uđe u kupatilo dok joj se otac tušira i gleda njegov penis", "Ja razumem ovo donekle, ali pobogu, može li se ipak povući negde granica", "Ovo mogu da shvatim kada su deca mala, ali njena deca više nisu bebe", "Ne mogu da zamislim da mi je tu sin dok menjam uložak ili vršim veliku nuždu"... pisali su na internetu, iako je bilo i onih koji su slavni par branili i isticali da i u njihovim kućama vlada isto pravilo, te da u tome nema ničeg pogrešnog.

Šta vi kažete? Da li je ovo nešto što bi roditelji trebalo da praktikuju, ili ipak neka granica treba da postoji? Pišite nam vaše mišljenje u komentarima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!