Sin Kortni Kardašijan i Skota Disika otvorio je profil na društvenoj mreži Instagram, međutim, kao i sve što ima veze sa slavnom porodicom, ni ovo nije prošlo bez skandala, upravo zbog izgleda 14-godišnjeg dečaka.

Mejson je na fotografijama bio vidno mršaviji, gotovo premršav, zbog čega su pojedinci posumnjali da je tinejdžer posegao za istom "tehnikom" za skidanje kilograma kao i njegove slavne tetke, ali i otac koji je nedavno izgledom sve šokirao.

Podsetimo, Skot Disik nedavno je uslikan sa dubokim podočnjacima, vidno mršav, a priče da je zapravo bolestan preplavile su mreže brzinom svetlosti.

Skot Disik je drastično smršao i izgleda bolesno
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Skot se navodno obratio i Kortni za pomoć nakon što se njegova upotreba ozempika izmakla kontroli. No, u to isto vreme mnogi su bili zabrinuti kako će njegova opsesija izgledom uticati na ostalu decu koju ima sa bivšom suprugom.

Skot Disik je zabrinuo sve opsesijom Ozempikom
Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Poznato je da je u prošlosti Kortni često bila na meti njegovih negativnih komentara na račun izgleda, čak i kada se tek porodila.

Sa druge strane, Skot je godinama bio u toksičnoj on/off vezi sa Kardašijankom sve dok u njen život nije ušao Travis Bejker.

Kortni je u srećnoj vezi sa Travisom Bejkerom
LP / Coleman-Rayner / Profimedia 

Disik se nije mirio sa novom vezom bivše drage te je uticao na decu. Situacija je toliko eskalirala da je mlađa Penelopi počela histerično da plače kada joj je majka javila da je verena, a Mejson nije želeo ni da se javi na telefon.

Mejson sa ocem Skotom.
The Mega Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon te situacije, Mejson je počeo da uživa u brzoj hrani i da se prejeda, a njegove fotografije zabrinule su mnoge.

Mejson Disik se drastično ugojio zbog majke.
prinstscreen/instagram 

Tada su mnogi krivili Kortni za njegovu transformaciju, i optuživali je da je loša majka, te da joj je više stalo do novog partnera nego do dece.

Mejson Disik na venčanju majke.
Instagram 

No, od kako je Skot Disik uslikan u veoma lošem izdanju, a u isto vreme je i Mejson počeo drastično da gubi kilažu, mnogi su pomislili da je dečak krenuo lošim putem svog oca.

Da li u tim pričama ima istine, nije poznato, ali nemojte zaboraviti ni da je Mejson u pubertetu, te da je naglo izrastao, a gubitak kilograma u ovim godinama sasvim je normalna stvar, a kako dečak izgleda danas, i koliko se promenio za kratko vreme pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram, instagram/masondisick Pogledajte još fotografija Mejsona Disika koji je drastično smršao za kratko vreme-

Pročitajte još: PUNA SU JOJ USTA SEBE I SVIMA TRLJA NA NOS KOLIKO JE DOBRA MAJKA Sada je izblajhala kosu 8-godišnjem sinu i šokirala sve

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

KORTNI KARDAŠIJAN KRITIKUJU ZBOG ĆERKE: Iako ima samo 9 godina daje joj da nosi štikle i farba kosu Twiter/isssaburnr/jade_whitelaw

Izvor: Wanted/ J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!