Bivši partner Kortni Kardašijan, Skot Disik, pojavio se u javnosti nakon dužeg vremena i to sa novom, 12 godina mlađom devojkom Sarom Bauer, međutim, njegov izgled šokirao je sve i bacio u senku sve koji su bili u njegovom društvu. 

Disik je izgledao bledo, ispijeno, sa dubokim, crnim podočnjacima, a primetno je i da je drastično smršao. Na prvi pogled bio je gotovo neprepoznatljiv, a mnogi su, nakon što su se fotografije pojavile na mrežama, komentarisali da izgleda kao da je teško bolestan. 

Za 40-godišnjaka su pisali i da izgleda duplo starije, a ljude je posebno brinula boja njegove kože, koja je bila sivkasto žuta. Disik se za sada nije oglašavao po pitanju svog izgleda, niti otkrio šta posredi. 

Skot Disik je uslikan u javnosti i izgleda zabrinjavajuće.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Poznato je da je  prošlosti nekoliko puta bio na odvikavanju od alkohola i droga, te da ga je poročni život i koštao odnosa sa Kortni Kardašijan sa kojom je dobio troje dece. 

Iako je dugo pokušavao da se pomiri sa njom, Kortni je nastavila dalje, te uplovila u vezu sa Travisom Barkerom za kog se i udala. Kortni se potpuno promenila nakon veze sa Travisom, te se drugačije ponaša i oblači, zbog čega nosi titulu "najrazvratnije Kardašijanke". 

Kortni kardašijan je danas sa Travisom Barkerom.
LP / Coleman-Rayner / Profimedia 

Sa druge strane, Disik koji je često izlazio sa mladim devojkama, što mu je čak i ćerka Penelopi zamerala, činilo se da je konačno sazreo i krenuo ispravnim putem. Često je bio u društvu dece, i sve je izgledalo normalno do pre nekoliko meseci, kada je potpuno nestao iz javnosti.

Skot Disik sa sinom.
The Mega Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

A sada, kada su ga paparaci konačno uslikali, šokirao je sve bolesnim izgledom. 

Pročitajte još: SA 16 GODINA STARIJIM SE NIKADA NIJE SMEJALA Ponizio ju je, "šutnuo" i zaboravio a sada zbog OVOG frajera konačno blista

Disik je inače sve vreme bio neraspoložen, te je gledao u telefon, dok je, sa druge strane, njegova nova devojka bila više nego raspoložena za slikanje. 

Skot Disik nije bio raspoložen za slikanje.
Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zanimljivo je da za Disika niko ne zna čime se bavi, te ga je dugo tukao glas da živi na račun svake devojke sa kojom je. Ništa drugačije nije ni sa Sarom koja radi u jednoj uglednoj izdavačkoj kući u los Anđelesu kao finansijski koordinator i izvršni asistent, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

instagram/bauer___power Pogledajte još fotografija Sare Bauer, nove devojke Skota Disika.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

KORTNI KARDAŠIJAN KRITIKUJU ZBOG ĆERKE: Iako ima samo 9 godina daje joj da nosi štikle i farba kosu Twiter/isssaburnr/jade_whitelaw

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!