Nova sezona rijalitija "Kardashians" otkrila je neke nove detalje o dešavanjima u porodici o kojima se do sada ništa nije znalo, kao što je, primera radi, saobraćajna nesreća Skota Disika u avgustu prošle godine. 

Podsetimo, Skot je 21. avgusta 2022. prevrnuo svoj Lamborgini kada je točak zakačio ivičnjak ostavivši rijaliti zvezdu da bukvalno visi dok ga drži sigurnosni pojas. Iako su detalji nesreće čuvani u najvećoj tajnosti, sada je bivši partner najstarije sestre Kardašijan otkrio da mu je prva u pomoć pritekla niko drugi do Penelope, njegova ćerka. 

Skot Disik ispričao je sve o nesreći koju je doživeo.
MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Dobro je što je imam (Penelope). Ona se pobrinula za mene", rekao je Disik Kris Džener u novoj epizodi "Kardashians" emitovanoj u četvrtak.

Opisujući šta se dogodilo nakon što je prevrnuo automobil u Kalabasasu, dodao je: "Sprala je krv sa mene kada je bila tamo."

Šokirana Džener (67) upitala je svoju unuku: "Krv? Imao je krv?"

Desetogodišnjakinja je tada potvrdila da je njen otac imao "puno krvi"na čelu kada ga je videla nakon nesreće.

"Sišla je sa mokrom krpom. Sama mi je sredila lice. Pi je bila od velike pomoći", rekkao je Skot koji sa Kortni pored Penelope ima i sinove Mejsona (13) i Rejna (8).

40-godišnji Disik je opisao zastrašujuću nesreću, objašnjavajući da je jedna od guma automobila zakačila ivicu ivičnjaka, zbog čega je "udario u stub".

Luksuzno vozilo je zatim udarilo u poštansko sanduče i prevrnulo se napred, pre nego što je udarilo u drugi predmet i potom sletelo na bok.

Disik je objasnio i kako je izašao iz Lamborginija: "Nisam mogao da izađem, a onda sam shvatio, ’Probaću krovni otvor.‘ Pa, udario sam u šiber i izleteo sam napolje", rekao je Disik. On je odbio medicinsku pomoć na licu mesta. Policijski izvori su takođe rekli TMZ-u u to vreme da je Disikovo vozilo jedini automobil koji je učestvovao u nesreći. Rijaliti zvezda je otišla kući, srećom, sa lakšim povredama.

Ostala deca u tom trenutku nisu bila sa njim, već u domu njihove majke Kortni koja je trenutno udata za bubnjara Travisa Barkera. Naravno, od trenutka kada se epizoda emitovala zaređali su se komentari.

Kortni Kardašijan se ponaša kao klinka sa novim mužem.
LP / Coleman-Rayner / Profimedia 

Iako su svi do jednog čestitali Penelope na hrabrosti i pribranosti, pogotovo jer ima samo 10 godina, bilo je i onih koji su mišljenja da deca ne treba da svedoče takvim scenama, te da je Kortni trebalo da dođe i skloni devojčicu.

Penelope Disik ne bi trebalo da prisustvuje scenama koje su opasne.
Profimedia 

Takođe, s obzirom na mirnoću kojom je Pi odgovarala na pitanja svoje bake Kris, mnogi su mišljenja da ovo nije prvi put da se susrela sa ovako nekom situacijom, te da nije isključeno ni da su deca prepuštena sama sebi, s obzirom da im se majka u poslednje vreme ponaša kao klinka i medijske stupce puni provokativnim ponašanjem sa novim izabranikom, te čini sve ono što je nekad zamerala bivšem partneru Skotu.

Kortni Kardašijan šokira ponašanjem sa mužem.
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bonus video:

KORTNI KARDAŠIJAN KRITIKUJU ZBOG ĆERKE: Iako ima samo 9 godina daje joj da nosi štikle i farba kosu Twiter/isssaburnr/jade_whitelaw

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!