Sofija Riči konačno je ponovo srećna. Nakon turbulentne veze sa bivšim dečkom Kortni Kardašijan - Skotom Disikom, lepa bogata naslednica uživa u vezi sa milionerom Eliotom Greingom i ne skida osmeh sa lica.

Par koji je veren već nekoliko meseci retko se odvaja, a svoju ljubav čuvaju od očiju javnosti, iako se na retkim paparaco fotkama može videti da su emocije između njih veoma jake. Inače, Eliot je sin izvršnog direktora Universal Music Group-a, a zaprosio je Sofiju u aprilu ove godine u veoma romantičnom orkuženju.

Sofija Riči uživa sa sa verenikom.
Instagram 

Okužena cvećem i svećama u smiraju dana ćerka Lajonela Ričija rekla je "da", a magični trenutak podelila je na svom Instagramu.

"Zauvek nije dovoljno", napisala je tada 23-godišnja lepotica uz fotografije.

Inače, nepoznati izvori su za E! News izjavili da joj je veza sa Eliotom pravo olakšanje nakon kontroverznog Skota Disika i svega što joj je radio. "Njihova veza je čvrsta i Sofiji se sviđa što nema nikakve drame. Ona voli koliko je opušten i miran, zabavljaju se zajedno, čak su i kod kuće skromni", rekao je izvor.

Glasine o romansi pojavile su se tokom 2021. godine, nakon što su ih uslikali u zajedničkom izlasku, a samo par dana kasnije vezu su potvrdili i na Instagramu. Od samog početka činilo se i da Sofijin otac odobrava ovu vezu. "On misli da su savršen par te da je bilo vrlo prirodno da se Sofija i Eliot spoje", rekao je izvor prošle godine.

Sada su ih paparaci uslikali na letovanju u Sen Tropeu, a nakon, očigledno, prebrze vožnje na džet-skiju, zaustavila ih je policija.

Sofija Riči uživa na letovanju sa verenikom.
Eliot / Starface / Profimedia 

Ipak, nije im to poremetilo mirnu, ljubavnu idilu na odmoru sudeći prema nasmejanim licima s luksuzne jahte, što je sušta suprotnost od onoga kakvu smo Sofiju viđali tokom veze sa Skotom.

Podsetimo, Sofija Riči i Skot Disik zabavljali su se u prošlosti, a ona se čak i pojavila u par epizoda "Keeping up with Kardashians". Tada su mnogi komentarisali da se Skot ponašao veoma nefer prema Sofiji, te da je dozvoljavao da je Kortni i njene sestre ponižavaju, ali je i glumila bebisiterku njegovoj deci.

Na zajedničkom odmoru gotovo da uopšte nije ni provodio vremena sa njom i kako su mnogi komentarisali, u više navrata je zaboravio prilikom organizacije zajedničkih izleta i druženja, zbog čega je bila veoma neraspoložena.

Takođe, nije tajna da je Skot i prilikom veza sa drugim devojkama uporno pokušavao da vrati Kortni što je Ričijevoj veoma smetalo. Nekoliko puta su raskidali i mirili se, ali Skot nikada nije održao obećanja da će se promeniti. Srećom, ta vremena su daleko iza nje, a kako Sofija danas izgleda pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Evo kako danas izgleda Sofija Riči...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!