Američka influenserka Sofija Riči (22) je uslikana na ulicama Los Anđelesa u opuštenom izdanju, a njeni fanovi su primetili da se ugojila u poslednjih nekoliko meseci tokom karantina, Sofija je uslikana u sivom duksu, cnom šortsu i "UGG" čizmama, a fanovi tvrde da su joj noge malo deblje nego inače.

Nama deluju odlično, a jedna grupa obožavatelja komentariše da je "nabacila" nekoliko kilograma, dok je drugi brane i govore kako su "joj noge otekle od treninga". Bilo je i onih koji su komentarisali da uživo izgleda potpuno drugačije od slika koje objavljuje na svom Instagram profilu.

Na licu je nosila zaštitnu sivu masku, dok je na očima imala naočare za sunce.

sofija rici se ugojila izgled
LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Prelepa je, ali nije mršava kao nekad", "Meni je prezgodna", "Bucnula se, ali nije strašno", "Mislim da je samo otekla", neki su od komentara fanova.

Inače, mlada Sofija je nedavno uslikana na plaži u Majamiju gde je u minijaturnom bikiniju strastveno ljubila svog novog dečka Gila Ofera.

sofija rici se ugojila izgled
LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon raskida sa 15 godina starijim Skotom Disikom, bivšim partnerom Kortni Kardašijan, Sofija je utehu našla u dva bogata naslednika - jednim za drugim. Naime, ona je u novembru 2020. godine uslikana na sastanku sa Metjuom Mortonom (27), čiji je otac Piter osnovao franšizu "Hard Rock Cafe", a ubrzo potom je uslikana u društvu drugog bogatog momka.

sofija rici se ugojila izgled
Instagram 

Sofija je tada viđena na plaži u Majamiju s Gilom Oferom, čiji je otac izraelski milijarder Idan Ofer koji je 2013. godine bio najbogatiji čovek u Izraelu, a trenutno je na 394. mestu Forbsove liste najbogatijih ljudi na svetu.

Sofija se na bogatstvu i slavi može zahvaliti svom ocu Lajonelu Ričiju, koji je njoj i njenoj sestri Nikol omogućio da postanu planetarno popularne. Više fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Mlada infulenserka uživo izgleda znatno drugačije