Sezona matura uveliko traje, a dok se "klinci" širom sveta pripremaju za opraštanje od prijatelja iz osnovne i srednje, te im je fokus na pronalaženju idealnog outfita za proslave, red je da se podsetimo i kako su izgledale slavne ličnosti u vreme kada su završavali školu.

Zato smo prelistali Pinterest i Instagram u potrazi za njihovim starim fotografijama, a za neke smo se dobrano pomučili, jer je očigledno da su se potrudili da ih sakriju od sveta. 

Neke fotografije otkrile su i plastične operacije koje su imali, kao u slučaju Dženifer Aniston, a drugi su maturski stil "furali" sve dok nisu postali popularni, kao u slučaju Breda Pita koji se probio nakon što je u Beogradu snimio film "The Dark Side of the Sun"

Tek nakon ovog ostvarenja rešio se "šiškica" i postao frajer ipo... a koliko su se promenila i druga velika imena svetskog šoubiza, pogledajte u nastavku.

Kejti Holms

Bred Pit 

Mišel Obama

Džeremi Rener

Dženifer Aniston

Džimi Falon

Ru Pol

Megan Markl

Blejk Lajvli

Anđelina Džoli

Britni Spirs 

Fergi

Natali Portman

Džesika Alba

Bijonse 

Hari Stajls

Sandra Bulok 

Džulija Roberts

Kim Kardašijan

Kortni Kardašijan

Tejlor Svift

Demi Lovato

Metju Mekonahi 

Džoš Damel

Džon Stamos

Hale Beri 

Tejlor Lautner

Meg Rajan

Snup Dog

Rijana

Heder Loklir

Pročitajte još: GDE JE NAJLEPŠA PLAVUŠA KOJA JE DEČKU PROBALA DA ODGRIZE NOS: Preterivala sa operacijama, a zavisnost ju je umalo ubila

Tom Brejdi

Gven Stefani

Bonus video:

Maturanti u Novom Sadu Kurir

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!