Vremena kada su farmerke bile veliko "no-no" na proslavama sada su daleko iza nas. Ovaj univerzalni komad sve više se može videti kao jedan od prvih izbora dama od stila koje žele da zadrže casual look, a da u isti mah izgledaju stylish i trendy. 

Da ovo što govorimo nije bez pokrića pokazala je na ličnom primeru i modna dizajnerka i model Kimberli Garner koja se pre nekoliko dana pojavila u fantastičnom izdanju na premijeri serije "Citadel" u Londonu. 

Kimberli Garner se pojavila u casual izdanju.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Umesto raskošne toalete, slavna lepotica se odlučila za jednostavniju, ali podjednako efektnu kombinaciju. 

Ona se pojavila u farmerkama sa ravnim nogavicama i beloj bluzi neobičnog dizajna, čime je pokazala da džins i te kako može da izgleda elegantno. 

Sve je zaokružila belim salonkama sa vrtoglavom štiklom, Chanel tašnom i romantičnom punđom, a gotovo da nije bilo osobe koja u nju nije gledala sa oduševljenjem.

Kimberli Garner pokazala je kako da farmerke izgledaju elegantno.
Cat Morley / Avalon / Profimedia 

Ukoliko želite da iskopirate ovaj primer, bitno je da birate modele sa nešto užim nogavicama, visokog struka, koje će biti srednje tamne, a uz ovako nešto ponesite top, korset, košulju ili sako koji će svemu dati dašak glamura. 

Ovakav look je vrlo upečatljiva kombinacija svakodnevnog, poslovnog i elegantnog stila, pa se Kimberlino business chic izdanje može kopirati u raznim prilikama, pa čak i na proslavama, svadbi ili pak maloj maturi, a mi smo vam pripremili još neke primere koji vas mogu inspirisati kako da u svečanijim prilikama ponesete džins u sličnim bojama i kombinacijama.

Bonus video:

Farmerke koje podižu zadnjicu Instagram/elladvornik