10 SVETLIH FARMERICA KOJE SE MOGU PRONAĆI PO SUPER CENAMA: Šopingujte modele koji nikada ne izlaze iz mode

Kombinacija koja podrazumeva svetle farmerke garantuje udoban i trendi izgled koji sigurno neće proći nezapaženo.

10 modernih svetlih farmerica po pristupačnim cenama
Instagram 

Farmerke su ultimativni modni imperativ kada je u pitanju svakodnevni stil. Zato smo sigurni da svako u svojoj garderobi ima bar dva para svojih omiljenih farmerki koje „spašavaju“ stvari u svim onim situacijama kada jednostavno nemate vremena da razmišljate šta da obući.

Svetle farmerke su obično pogodnije za toplije periode i sunčane dane, a period koji je pred nama je idealno vreme da ih nabavite. Kada govorimo o dnevnim kombinacijama, farmerke možete kombinovati sa svetlim, ali i tamnim nijansama, a sjajno će izgledati ako obučete osnovnu običnu majicu, omiljene patike ili baletanke i sve začinite upečatljivim mantilom ili tankom bomber jaknom.

Svetle farmerke kao idealan izbor za minimaliste

Kombinacija koja nikada ne izlazi iz mode je čisti minimalizam u vidu odabira elegantne bele košulje koju predlažemo da upotpunite jednostavnim overisized blejzerom i omiljenim cipelama. Kada govorimo o večernjim kombinacijama, kombinujte zanimljive topove ili malo senzualnije košulje, kao i korsete i poigrajte se aksesoarima kako biste kombinaciji dali dašak glamura i dojma.

Što se tiče krojeva farmerki, nosi se sve, od standardnih ravnih farmerki, mama farmerki, pa sve do popularnog culottes kroja.

Kako bismo vam pomogli da odaberete, u nastavku smo izdvojili nekoliko divnih modela farmerki iz aktuelne ponude omiljenih high street brendova.

STRADIVARIUS, ZARA Svetle farmerke dostupne u prolećnoj kolekciji high-street brendova.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši