Ljubitelji pantalona ove sezone uživaju u njihovoj popularnosti. Police prodavnica vrve različitim modelima, a sudeći po stajlinzima trendseterki, ova četiri modela se najviše isplati imati u svom ormanu.

Koje pantalone su in, a koje out ove jeseni?

Out: Pantalone visokog struka

IN: Pantalone niskog/srednjeg struka

Jedan od must have komada ove sezone su nesumnjivo pantalone niskog struka. Sa širokim nogavicama, ove udobne pantalone su u duhu trendi Y2K estetike koja poslednjih meseci ubedljivo drma modnom scenom.

Pantalone niskog/srednjeg struka.
action press / Shutterstock Editorial / Profimedia 

S druge strane, ove sezone u drugom planu su pantalone visokog struka.

Out: Uske pantalone od (veštačke) kože

IN: Pantalone od (veštačke) kože sa ravnim nogavicama

Kožne pantalone su i ove jeseni poželjan komad u garderobi. Skinny modeli kožnih pantalona ove sezone ustupaju mesto modelima sa ravnim nogavicama i sada izgledaju mnogo modernije.

Pantalone od (veštačke) kože sa ravnim nogavicama.
Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Out: Donji deo trenerke

IN: Kargo pantalone

Nova sezona donosi dobro poznati trend u vidu kargo pantalona. Kao idealna zamena za farmerke, ove široke pantalone sa prepoznatljivim detaljima džepova na nogavicama već dominiraju u stilovima trendseterki, ali i jesenjom ponudom na policama prodavnica. Njihova popularnost je trenerke, kao jedan od najpopularnijih komada prilikom kreiranja ležernog stajlinga, stavila u drugi plan.

Kargo pantalone.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Out: Helanke sa trakom za stopala

In: Pantalone sa prorezom

U prošlogodišnjoj sezoni helanke sa trakom za stopala uživale su veliku popularnost kao veliki povratnički trend iz 80-ih, a ove sezone sve se vrti oko pantalona sa prorezom na nogavicama, kako je svojevremeno popularizovala Viktorija Bekam.

Ovaj laskavi detalj, koji vizuelno izdužuje noge, danas se, pored pojedinih modela helanki, nalazi i na različitim modelima pantalona.