Potpisujemo - tih devedesetih gotovo da nije postojala glumica koja je bila popularnija od lepe Heder Loklir, zvezde kultnih serija "Melrose Place" i "Dinasty". 

Žene su nosile njene fotografije frizerima i "plastičarima" ne bi li joj bile nalik, a muškarci su o njoj maštali. Nažalost, kao i mnoge glumice tog doba nije uspela da izbegne opsesiju izgledom i plastičnim operacijama.

Heder Loklir je nekada bila najpopularnija plavuša.
Shutterstock 

Iako je važila za perspektivnu i talentovanu umetnicu, niz loših odluka i brakova kao i zavisnosti odveli su je u propast. Godinama je stranice štampe umesto pričama o ulogama, punila skandalima, te je u jednom trenutku završila i u crnoj hronici kada je dečku pokušala da odgrize nos dok je bila pod uticajem opijata.

Podsetimo, Heder je od 1986. do 1993. godine bila u braku s bubnjarem grupe Mötley Crüe, Tomijem Lijem koji se kasnije oženio Pamelom Anderson. Njihova veza je intrigirala javnost, a nakon razvoda glumica nije dugo tugovala.

Zaljubila se u gitaristu grupe Bon Jovi, Ričija Samboru. Par se venčao u Parizu 1994. godine i dobili su ćerku Avu (26). Razveli su se 2006, a zbog ćerke su ostali u dobrim odnosima.

Nažalost, glumica je već duboko bila u kandžama zavisnosti od alkohola. Koliko je sve daleko otišlo svedoči i to što je kasnije u naletu besa tukla svog tadašnjeg verenika Krisa Hejzera zbog čega je morala da reaguje i policija.

Heder sa verenikom Krisom.
blink-news.com / Blink News / Profimedia 

Srećom, par je uspeo da prevaziđe prepreke, a Hejzer je mnogo pomogao glumici da ostane trezna i savlada problem za bolestima zavisnosti.

Jednom prilikom je uhapšena nakon što se automobilom zaletela u stub električne rasvete blizu svog kalifornijskog doma, pri čemu joj je u automobilu pronađena flaša alkoholnog pića.

Pored zavisnosti od alkohola, Heder je zavisna i od plastičnih operacija. Nekadašnja lepotica danas izgleda znatno drugačije - lice joj je otečeno i izdeformisano, a paparaco fotografije pokazuju da je postala samo senka one rasne lepotice koja je nekad žarila i palila Holivudom i slamala srca poznatim zavodnicima.

Heder je preterivala sa operacijama.
LP / Coleman-Rayner / Profimedia 

Pročitajte još: UPOZNAO JE NAJLEPŠU PLAVUŠU I OŽENIO JE NAKON 4 DANA: Pričao je da je ljubav njenog života, a onda je šutirao pred sinom

Međutim, glumica se nakon prošlogodišnjeg incidenta gotovo potpuno povukla iz javnosti. Tada su je paparaci uslikali dok priča sama sa sobom nakon što je viđena sa bivšim/sadašnjim verenikom Krisom Hejzerom. 

Heder je izgledala dezorjentisano i zapušteno, a njene paparaco fotografije mnoge su zabrinule. Ipak, čini se da je glumica konačno bolje s obzirom da je uslikana početkom godine, a osim što je drastično smršala, primetno je da više ne preteruje sa filerima kao što je to ranije bio slučaj.

Heder Loklir danas.
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glumica je nakon prošlogodišnje situacije mnogo manje aktivna i na mrežama iako je nedavno napravila presedan kada je podelila fotografije svoje ćerke Ave koja se verila. 

Heder nije skrivala ponos zbog odluke svoje naslednice, a koliko se sama glumica promenila za sve ove godine, od dana najveće slave do danas, pogledajte na fotografijama u nastavku.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa Kurir teleivizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!