Heder Loklir, nekada jedna od najlepših žena Holivuda dugo se nije mogla videti u javnosti sve do nedavno, a nažalost, glumica ponovo puni medijske stupce problematičnim ponašanjem, baš kao i pre nekoliko godina kada je upala u probleme zbog zavisnosti od alkohola i nedozvoljenih supstanci. 

Tada je u naletu besa pokušala svom dečku da odgrize nos, a tada se o njoj više pisalo zbog skandala nego zbog uloga. Jednom prilikom je uhapšena nakon što se automobilom zaletela u stub električne rasvete blizu svog kalifornijskog doma, pri čemu joj je u automobilu pronađena flaša alkoholnog pića.

Zvezda kultne serije 'Merlose Place', ali i mnogih drugih sada je uhvaćena u nezgodnom trenutku, a fanovi su u šoku od kako su se fotografije našle na mrežama. 

Heder je izgledala prilično zapušteno. Hodala je oslanjajući se na stubove koji su postavljani po putu vidno nervozna. Tada je bila u društvu bivšeg verenika Krisa Heisera, sa kojim je očigledno imala neki sastanak jer su je kasnije videli na stepeništu zgrade kako čita papire i sama sa sobom priča, a potom i histeriše.

Loklir je i u prošlosti imala problem sa mentalnim zdravljem, ali se mislilo da je to sada daleko iza nje. Ipak, kada se 2021. vratila glumi u filmu 'Don't Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story', fanove je razočarao njen izgled, pogotovo lice natečeno od botoksa.

Slavna lepotica postala je zavisna od intervencija, čemu sada plaća danak, a što je vidljivo na novim fotografijama. 

Ipak, čini se da se poslednjih nedelja njeno stanje znatno pogoršalo, te su mnogi izrazito zabrinuti šta se dešava. Ipak, Heder se nije oglašavala povodom spekulacija da se vratila porocima, s obzirom da godinama ne daje nikakve intervjue, te ostaje samo da se nadamo da će uspeti da prevaziđe problem, a koliko se promenila za sve ove godine, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

blink-news.com / Blink News / Profimedia, JishPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia Heder Lokir nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!