Slavna glumica i nekada jedna od najlepših žena sveta Heder Loklir, dugo se nije mogla videti u javnosti. Sada je konačno uslikana na ulicama Malibua, ali je njena pojava izazvala šok i nevericu

Nekada vanserijska lepotica sada je "prošetala" lice naduto kao da su ga izujedale pčele, a zbog previše botoksa i filera, gotovo da joj se oči i ne vide. 

Heder Loklir bila je neprepoznatljiva.
LP / Coleman-Rayner / Profimedia 

Sa njom je bila i ćerka Ava koja joj je ujedno bila i najveća podrška tokom teške borbe sa zavisnošću i tokom burnih godina života. Jasno se videla i tetovaža koju je Heder posvetila ćerki, a koja se na nalazi na unutrašenjem delu zgloba.

Ava, koja je krenula Hederinim stopama i počela da se bavi glumom i modelingom, oduvek je otvoreno pričala o njihovom odnosu, pa je čak jednom prilikom otkrila da joj je majka pomogla da prevlada anksioznost koja ju je dugo mučila. Heder je pak Avu nazvala svojim čudom, hvaleći njenu dobrotu i snagu u pređašnjim intervjuima, stoga i ne čudi odluka da itetovira njeno ime kako bi joj uvek bila blizu.

Ipak, čak je i lepu Avu ovog puta zasenilo lice majke koja je pobedila zavisnost prema alkoholu i opijatima, ali ne i prema plastičnoj hirurgiji. Jasno je da je "sređivala" obraze i jagodice, kao i nos, a lice koje joj je nekad donosilo milione sada je bleda senka one lepote koja je "harala" Holivudom.

Poslednjih godina ona je privlačila pažnju javnosti i svojim privatnim životom, a prema poslednjim informacijama u srećnoj je vezi sa svojim verenikom Krisom Hajserom. Nedavno su prisustvovali venčanju njene prijateljice, sa koje je ona objavila fotografiju na Instagramu sa pločicama sa imenima, pa su njeni fanovi mislili da to znači da je par konačno uplovio u brak, ali je Heder kasnije razjasnila zbrku.

"O Bože, nisam se udala. Tako mi je žao što je ispalo drugačije. Bila sam na venčanju svog najboljeg druga kojeg poznajem ceo život", napisala je u komentaru.

Heder loklir uništila je lepotu operacijama.
JishPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Heder i Kris su se verili 2020. godine, a on je njena srednjoškolska ljubav. Izlazili su krajem 1970-ih, oboje su prošli kroz nekoliko propalih brakova i uspona i padova.

Heder je i dalje zavisna od operacija.
Clint Brewer Photography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Godinama je bila u kandžama zavisnosti od alkohola. Koliko je sve daleko otišlo svedoči i to što je glumica u naletu besa tukla svog verenika Krisa i pokušala da mu odgrize nos zbog čega je morala da reaguje i policija.

Heder je verenik pomogao da savlada zavisnost.
JishPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Jednom prilikom je uhapšena nakon što se automobilom zaletela u stub električne rasvete blizu svog kalifornijskog doma, pri čemu joj je u automobilu pronađena flaša alkoholnog pića.

Srećom, par je uspeo da prevaziđe prepreke, a Hejzer je mnogo pomogao glumici da ostane trezna i savlada problem za bolestima zavisnosti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!