Američka glumica i zvezda serije "Melrose Place" Heder Lokir (61) danas više ne liči na sebe! Pre nekoliko dana paparaci su je snimili tokom objavljanja dnevnih obaveza i izgledala je natečeno i podbulo, a oči su joj bile jedva otvorene. Retko ko je uspeo da prepozna poznatu plavušu kada se nakon dugo vremena pojavila u javnosti, tačnije pet meseci nakon što je bila snimljena sa verenikom Krisom Hejzerom.

Svojevremeno je važila za veliku seks-bomba, a danas ima mnogo bujniju figuru, dok je njeno lice natečeno lice, kako pišu strani mediji, posledica mogućih zahvata koje je imala, ali i godina alkoholizma. Vidljivo je da je operacijama sređivala obraze i nos, a očito je preterala i s botoksom. Budući da se Heder pojavljuje u javnosti bez šminke, njeno drugačije, uništeno lice još se više ističe.

Poslednjih godina američka glumica Heder Lokir pažnju javnosti privlači svojim privatnim životom, a sudeći po posljednjim informacijama, ona je u srećnoj je vezi sa verenikom Krisom, s kojim će navodno uskoro stati i pred oltar. Kružile su priče da su raskinuli, međutim oboje su demantovali navode o krahu romanse.

Iako se Heder pojavljivala u javnosti bez vereničkog prstena te nije o njemu ništa pisala na svom Instagramu, čini se kako je par izgladio sve nesuglasice. Par je bio u vezi još u srednjoj školi, međutim, nakon tog školskog razdoblja nastavili su dalje sa životom. Obnovili su svoju ljubav u jesen 2017., a njihova veza bila je i te kako turbulentna.

Uz to, Heder je medijske stupce punila svojim problemima s alkoholom i nasiljem. Naime, u martu 2018. glumica je tukla verenika Krisa, kada je njen brat slučaj prijavio policiji. Kada su došli policajci, pretila im je i tvrdila da će ih srediti oružjem koje drži u kući, ali brzo je utvrđeno da ono ne postoji. Pisalo se i da je vereniku pokušala da odrigze nos.

heder snimljena pre 5 meseci
- / Coleman-Rayner / Profimedia 

Par je kasnije prevazišao sve probleme, a Kris je svojoj partnerki pomogao s odvikavanjem i čini se da Heder napokon dobro napreduje po pitanju svoje zavisnosti.

Inače, Heder Lokir je poznata i po ulozi Semi Džo Karington u seriji "Dinastija", koja se emitovala od početka 80-ih godina. Pratili su je gledaocii širomm sveta, pa i u Srbiji. Žene su nekad htele  da izgledaju poput slavne glumice, a muškarci su uzdisali za njom.

Nalazila se na listama najlepših žena, ali danas je tek senka lepotice kakva je bila. Njenoj promeni doprinele su estetske intervencije, a kako se Heder menjala tokom godina pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

blink-news.com / Blink News / Profimedia, JishPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia Heder Lokir nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!