Kada svaki dan prolazite pored Save the Date ceduljice na frižideru, prirodno je da svu pažnju usmerite na haljinu koju ćete nositi na svadbama koje imate u planu, jer to je ipak prioritet. Postoji milion haljina koje možete izabrati, a prolaženje kroz opciju za opcijom može biti iscrpljujuće - toliko iscrpljujuće da obično zaboravimo na detalje koji na kraju dođu kao šlag na tortu celom outfitu. U žurbi da što pre precrtamo outfit obično posežemo za omiljenom torbicom i svakodnevnim nakitom zanemarujući da istu pažnju posvetimo i aksesoarima kao i haljini.

Aksesoari su neopevani heroji outfita za venčanja; često zanemareni, ali u stanju da potpuno transformišu izgled. Pretražili smo sajtove high-street brendova u potrazi za zabavnim i pristupačnim dodacima koji će svaki outfit podići na viši nivo. Od savršenih prigodnih torbi do cipela koje ostavljaju utisak, svaki detalj može napraviti razliku.

Torbe

ZARA Torbe za svečane prilike poput svadbi i venčanja

Cipele

ZARA Cipele na štiklu za proslave i venčanja

Nakit

STRADIVARIUS Nakit za venčanje

Aksesoari za kosu

parfois.com Aksesoari za kosu za venčanje

 Bonus video

Autfit za venčanje TikTok/kgccx_

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Izvor: Wanted A.N.