Frizure za goste na venčanju mogu biti pravi izazov. Ne želite da budete u centru pažnje više od mlade, ali isto tako želite da se istaknete i pokažete podršku svojim dragim prijateljima na njihovom važnom danu.

Ako niste sigurni kojim pravcem krenuti, postoje razni faktori koji mogu uticati na stil koji ćete izabrati. Prvo, važno je da razumete kakva je atmosfera venčanja. Da li je opušteno, klasično, romantično, preterano glamurozno ili pak jednostavno? Ako niste sigurni, pitajte mladu (ili mladoženju) kakav je njihov vizuelni koncept za taj dan, kako biste se mogli uklopiti sa ostalim gostima.

Takođe, važno je uzeti u obzir vremenske prilike. Ako se venčanje održava napolju, polupokupljene frizure ili pletenica mogu biti odličan izbor koji će izdržati sve vremenske uslove.

Iako nema striktnih pravila o tome kako treba izgledati frizura kao gost na venčanju, važno je da pokažete malo više pažnje i truda nego obično. Neke od frizura koje se često biraju su elegatni visoki repovi, sofisticirane punđe, lepršave lokne, ili pak nešto retro poput šik frizura iz 90-ih. Važno je da se osećate lepo i samouvereno u svom izboru, jer to će vam pomoći da zablistate na svečanom događaju.

Zato, evo nekoliko predloga za frizure za gošće na venčanju koje možete razmotriti. Kad jednom odaberete pravu frizuru, ostaje vam samo da pronađete savršenu odeću za ovu posebnu priliku.

Visoki rep

 Neobično

 Elegantni niski rep

 Visoki rep sa puno volumena

Pletenica punđa

 Mašna punđa

Podignuta loknasta kosa

 Sofisticirana punđa

 Ležerni beach waves

 Visoki rep u pletenici

 Art baby hairs

 Podignute lokne

Zaglađena punđa

 Opuštena punđa

 Bonus video

Frizura za 2 minuta za dugu kosu Tiktok/ayseacun_

Izvor: Wanted A.N.