Kako otvorimo Instagram poslednjih dana, tako nam iskoči neka nova kul, prelepa devojka koja nosi srednje dugi bob sa lejerima i izgleda perfektno. 

Gotovo kao da su se sve lepotice dogovorile da skrate kosu i ponesu stil koji izgleda tako neobavezno, a opet glamurozno u isti mah. I naravno da nam većini prođe kroz glavu - jao što bih i ja volela tako, samo da mi kraća kosa stoji kao njima.

A činjenica je da ovu frizuru zapravo i može da iznese gotovo svaka žena, nevezano za godine ili teksturu kose, jer je reč o takozvanom "dad bobu", novom stilu koji spaja najbolje od frizura koje su popularne poslednjih godinu dana.

Sa jedne strane tu je dužina koja varira od srednje dugog boba do loba (dužina do ramena), a tu je i stepenovanje koje daje volumen. Postoje varijacije sa nešto kraćim šiškama, ali i sa dužim "zavesicama", a u isti mah, ovaj stil izgleda dobro i isfeniran, i nestilizovan. 

Pročitajte još: DUGI BOB NATAŠE BEKVALAC ZAVARAO NAS JE DA MISLIMO DA IMA GUŠĆU KOSU: Mikro lejeri daju volumen čak i bez feniranja

Dad bob spada u one opuštene, "easygoing" frizure sa retro "vajbom", a u isti mah ne ostavlja utisak klasičnih bob frizura jer nije prekratak. Upravo mu je to i glavni adut, što potvrđuju i stilisti koji ističu da su ova dužina i način stilizovanja idealni i za lenje dane, kada nemate želju da se fenirate, već je dovoljno da kosu vežete u rep ili je zakačite šnalom.

Kada se sve ovo uzme u obzir ne čudi što je dad bob na listi svih kul devojaka koje žele taj neobavezni look sa neodoljivim šarmom, a u nastavku pogledajte varijacije frizure koje mogu da vam posluže kao "hair inspo".

Duži dad bob

Kovrdžavi dad bob

Uvijen dad bob

Dad bob sa razdeljkom sa strane

Dad bob sa volumenom

Dad bob sa šiškama

Messy dad bob

Dad bob sa "zavesa" šiškama

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Hejli Biber promenila frizuru TikTok/haileybieber

Izvor: Wanted J. S.