Frizure srednje dužine definitivno su u samom vrhu najpopularnijih ovog proleća. Nakon suverene vladavine bob frizura i kraćih stilova, jasno je da sledi period dužih varijanti poput loba ili pak popularne "rejčelke". 

Ovakve frizure ne samo da izgledaju lepo i stoje gotovo svima, već i vizuelno podmlađuju, a uz to se i lako održavaju, što znači da nećete morati da spavate sa viklerima ili da se redovno fenirate.

Upravo je jedan takav stil ponela i popularna pevačica Nataša Bekvalac, a njen dugi bob savršen je primer koliko je bitno da ste, pre svega, dobro ošišane. 

Iako često nosi ekstenzije, Natašina kosa zapravo je malo preko ramena, a blunt bob, odnosno blunt lob prošaran je mikro lejerima koji su vidljivi tek kada se kosa rastrese. 

Njihova uloga je da frizuri daju volumen, bez prevelikog žrtvovanja dužine pramenova. Samim tim, frizura Bekvalčeve izgledala je bujno čak i kad nije isfenirana. 

Ovakav stil šišanja idealan je za one koji vole klasične frizure, ali ipak žele da dodaju dašak volumena blunt rezovima.

Pročitajte još: BOB NATAŠE BEKVALAC JE SVE ŠTO NISTE NI ZNALE DA VAM TREBA: Žene 40+ će ga obožavati - izgledaće kao da ponovo imaju 25

Mikro lejerovanje uvek se preporučuje onima koji preferiraju ravne rezove baš iz razloga što daju oblik frizuri i kada nije stilizovana, a s obzirom da je razlika između dužine pramenova mala, nećete imati problem ukoliko danas-sutra poželite da promenite frizuru.

Ukoliko je mikro stepenovanje nešto što vam zvuči primamljivo, pogledajte još neke primere dugog boba sa mikro lejerima. 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Izjava Nataša Bekvalac Kurir

Izvor: Wanted J. S.